Keystone logo
ISART Digital

ISART Digital

ISART Digital

Invoering

ISART Digital is de afgelopen 21 jaar een pionier in het hoger onderwijs in de creatieve en technische industrie van videogames en is een internationale school gevestigd in Parijs, Nice en Montreal; en met een partnerschap met de Tokyo University of Technology.

ISART Digital is nummer 2 ter wereld (bron: GAMEducation) en biedt diploma's aan in 3 verschillende universums: Creative School, Game Business School en Science & Tech School.

De Game Business School presenteert een nieuw onderwijsmodel, waarin toekomstige professionals uit de game-industrie leren over mondiale zakelijke begrippen (marketing, publicatie, management, technologie) die uniek zijn voor de videogame-industrie. Deze industrie loopt voorop op het gebied van digitale beeldcreatie, AI en datatechnologie, die de kern vormen van gebieden als financiën, gezondheidszorg, mode, onderwijs, auto's en luchtvaart.

Met onze BBA Game & Creative Management leer je over creatief en digitaal projectmanagement, leidend tot banen als Associate Brand Manager/Marketing Manager, Junior Sales Manager, Junior Business Development Manager, Junior Creative Producer, Creative Coordinator, Data Analyst, Junior User Acquisition Manager, Junior Manager Monetisatie, Junior Projectmanager, Associate Business Intelligence Manager.

Onze MSc Game & Creative Strategy helpt je de processen van strategisch management van een innovatief digitaal project onder de knie te krijgen, wat leidt tot banen zoals Data Project Manager, User Acquisition Manager, Operations Manager, Product Owner, Business Owner, Brand Manager, Product Manager (incl. Live Ops), projectmanager, lijnproducent, creatief manager.

Campusfuncties

Onze school ligt in het zuiden van Frankrijk, in de pittoreske stad Nice. Het biedt een unieke en levendige omgeving om te wonen en te studeren en biedt studenten een breed scala aan sport- en culturele activiteiten, in samenwerking met de Université Côte d'Azur. Een ideale omgeving om uw professionele vaardigheden aan te scherpen en te genieten van de ontspannen levensstijl aan de Franse Rivièra!

  Ranglijsten

  Gerangschikt nr. 2 in de wereld

  bron: GAMEducation

  Locaties

  • Paris

   Paris, Frankrijk

  • Nice

   Avenue Simone Veil, 63, 06200, Nice

  • Montreal

   Sainte-Catherine Ouest, 1440, H3G 1R8, Montreal

  Opleidingen

   Instelling biedt ook:

   Vragen