Keystone logo
ISB International School Of Business Dublin

ISB International School Of Business Dublin

ISB International School Of Business Dublin

Invoering

Internationaal onderwijs is nu de norm als de wereld wordt meer en meer een global village. Wij bij ISB zijn over het aanbieden van onze internationale studenten een uitdagende, zinvolle en relevante leerzame ervaring in hartstochtelijke Dublin. Als IS B is een staat erkende instelling kunt u verzekerd zijn van een uitstekende academische standaarden.

Onze programma's zijn ontworpen om u te voorzien van de kennis, vaardigheden en competenties die uw professionele carrière zal verbeteren. Wij streven ernaar om de context en de materialen die u zal helpen ontwikkelen als een individu in een multiculturele omgeving te bieden.

Studenten van de VS en Europa samenkomen elk semester bij IS B om deze ervaring te delen. Onze city center faciliteiten zal ervoor zorgen dat u zich in het hart van een bruisende en kosmopolitische stad. Onze ervaren en hoog gekwalificeerd team van medewerkers en docenten staan ​​te popelen om ervoor te zorgen dat uw tijd in Ierland zowel belonen en uitdagend zullen zijn.

ISB Dublin is een particuliere business school die gespecialiseerd is in semester in het buitenland programma's voor internationale studenten. Wij zijn geaccrediteerd door Kwaliteit en kwalificaties Ierland (QQI - voorheen HETAC). We zijn opgericht in 2009 en heeft momenteel ongeveer 135 studenten per semester. We hebben een part-time faculteit van 17 docenten. We werken nauw samen met onze partner instellingen in Frankrijk, Duitsland, SPANJE, Rusland, Denemarken, Oostenrijk, Portugal en Letland.

We zijn ook het centrum van Dublin voor CEA (culturele ervaringen in het buitenland), een Amerikaanse studie in het buitenland organisatie gevestigd in Phoenix, Arizona. Onze Amerikaanse programma's zijn geaccrediteerd door de Universiteit van New Haven, Connecticut. We zijn ook lid van EAIE (European Association of Institutes of Education), Businet (een netwerk van internationale business schools) en het Forum on Education (Amerikaanse studie in het buitenland organisatie).

Locaties

  • Dublin

    International School of Business, Wicklow House, 84-88 South Great Georges Street, , Dublin

Opleidingen

    Instelling biedt ook:

    Vragen