Keystone logo
ISDE Law Business School Bachelor in sportmanagement (Hons.) + Master
ISDE Law Business School

Bachelor in sportmanagement (Hons.) + Master

Barcelona, Spanje

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

Ons curriculum richt zich op de specifieke behoeften van internationale sportorganisaties. Daarom is het programma vanaf het begin ontworpen als een sportmanagementopleiding, in plaats van een businessopleiding met enkele sportmodules. Leren in deze sport-rijke omgeving biedt tal van mogelijkheden voor u om deel te nemen aan CPD, vrijwilligerswerk, toegang tot een verscheidenheid van sport-netwerken, en een stage te ondernemen met een lokale sportorganisatie - als alternatief kunt u ervoor kiezen om uw stage te voltooien met een internationale partner.

Baanbrekend in sport en esports

De Sport Management Degree BSc (Hons) + Master Esports Business integreert een uitgebreide opleiding in sportmanagement met een speciale focus op de opkomende business van esports. Het programma omvat alles van sportmanagement en marketing tot onderzoek en bestuur in de sport, en bereidt studenten voor om leiding te geven in deze dynamische sector.

Daarnaast verdiept het masterprogramma zich in esports, waarbij aspecten als eventmanagement, marketing, financiën en wettelijke voorschriften worden onderzocht, zodat studenten worden toegerust voor een loopbaan in de voorhoede van sport en esports.

Maak van je passie je beroep: Leidinggeven in sport en esports

De Sport Management Degree BSc (Hons) + Master Esports Business is gestructureerd met een unieke combinatie van theoretisch en praktisch onderwijs, ontworpen om alle essentiële aspecten van sportmanagement en de esports business te dekken. Dit duale programma integreert een zorgvuldig ontwikkeld curriculum dat de grondbeginselen van sportmanagement en marketing omvat, evenals specifieke aspecten van esports zoals evenementenproductie en talentmanagement. Inschrijven voor dit programma biedt de mogelijkheid om een diepgaand begrip en toepasbare vaardigheden op beide gebieden te krijgen, waardoor studenten worden voorbereid om leiding te geven in de wereldwijde sport- en esports-industrie.

Het is voor mensen die...

Je hebt een passie voor sport en esports en je wilt je enthousiasme hiervoor combineren met een solide basis in bedrijfsmanagement. Ideaal voor mensen die leiding willen geven en willen innoveren in de sportindustrie en die de tools in handen hebben om uit te blinken in een wereldwijde en voortdurend veranderende markt.

Wie zijn op zoek naar...

Maak carrière op het snijvlak van sportmanagement en de opkomende esports-sector. Ontworpen voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het leiden in het rijk van elektronische sporten, hen uitrustend met gespecialiseerde kennis en managementvaardigheden op maat van deze dynamische markt.

Worden...

Uitmuntende professionals in de sport- en esports-industrie, die rollen in management, marketing en strategische ontwikkeling combineren. Het is een springplank voor degenen die streven naar innovatieve leiders, esports-experts en strategen in sportorganisaties over de hele wereld.

leerplan

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Voorzieningen

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen