Keystone logo
International School of Law and Business

International School of Law and Business

International School of Law and Business

Invoering

Welkom bij ISLB

ISLB biedt eigentijdse undergraduate degree programma's die het mogelijk maken de studenten om kennis, vaardigheden en attitudes nodig zijn in de wereldwijde arbeidsmarkt en van essentieel belang om te gaan in de rest van de wereld in de toekomst te ontwikkelen. Het onderwijsproces is toegesneden op de praktijk gerichte studies en professionele opleiding die collaborative en ervaringsgerichte onderwijs- en leermethoden als een weerspiegeling van de studentgerichte aanpak bevatten. Het curriculum bestaat uit twee-industrie op basis van stages die studenten de hand-on ervaring in het echte werkplekken. ISLB sterke industrie banden helpen om eigentijdse en relevante studies en graduate werkgelegenheid te waarborgen.

De Faculteit Bedrijfskunde heeft meer dan 2000 studenten met een groeiend aandeel van internationale studenten uit 12 verschillende landen van de wereld. Voor internationale studenten ISLB biedt vier opleidingen in het Engels, met inbegrip van International Business Law, Toerisme en Hotel Management, Business Management en Marketing met een verscheidenheid van verschillende business georiënteerde specialisaties. De faculteit bestaat uit erkende academici en beoefenaars die de ontwikkeling van sterke theoretische grondslagen en uitgebreide praktische vaardigheden te garanderen.

ISLB biedt twee manieren van studies: full-time studie (3 jaar) en part-time studie (4 jaar). E-learning mogelijkheden worden aangeboden aan de individuele student behoeften te voldoen. Studenten kunnen de meest handige manier van studeren aan ISLB kiezen.

Welkom in Litouwen

Litouwen is een land in Centraal-Europa, een van de drie Baltische staten, gelegen op het kruispunt tussen Oost en West.

Litouwen is de grootste van de drie Baltische staten, die het gebied van 65 200 m². km Litouwen deelt zijn grenzen met Letland, Wit-Rusland, Polen en de regio Kaliningrad van de Russische Federatie.

Litouwen heeft een 99 km lange deel van de Baltische Zee.

Litouwen is verdeeld in vier cultureel en taalkundig verschillende regio's: Aukštaitija, Dzūkija, Suvalkija en Žemaitija.

In 1989, een Franse Nationaal Geografisch Instituut wetenschapper, Jean-Gregoire Affholder, vastgesteld dat de geografische centrum van Europa is gevestigd in Litouwen, 24 km noorden van de hoofdstad Vilnius.

Sinds 2004 is Litouwen lid is geworden van de EU en de NAVO, en een deel van het Schengen-gebied sinds 2007.

Bevolking. De bevolking van de Republiek Litouwen is 3,35 miljoen.

Taal. De Litouwse taal is de officiële taal en wordt erkend als een van de officiële talen van de Europese Unie. Litouwse taal is een van de twee levende Baltische talen, samen met de Letse. Litouws, uit akk Indo-Europese talen, heeft best behield de oude geluidsinstallatie en talrijke morfologische eigenaardigheden. In dit opzicht is het zeer vergelijkbaar met het Sanskriet, Oudgrieks en Latijn. Studies op het gebied van de vergelijkende taalkunde hebben aangetoond dat het om de meest archaïsche livin Indo-Europese taal.

Valuta. Litas (Lt) heeft de nationale munteenheid sinds juni 25, 1993 1 litas (Lt) is gelijk aan 100 cent. Litas is gekoppeld aan euro tegen een koers van 3,4528.

Tijd: GMT + 2, Vilnius, de hoofdstad van Litouwen met een bevolking van ongeveer 600.000.

Snel veranderende en het ontwikkelen van een multiculturele stad met een reputatie van een van de veiligste en vriendelijkste steden in Europa.

De snelst groeiende stad in Litouwen met alle belangrijke politieke, economische, sociale en culturele centra.

Authentieke oude stad met een unieke en gevarieerde architectuur, ingeschreven op de UNESCO World Heritage List.

Locaties

  • Vilnius

    Laisves Ave. 58, , LT-05120, Vilnius

    Vragen