Keystone logo
ISPGAYA Elektronische en automatiseringstechniek
ISPGAYA

Elektronische en automatiseringstechniek

Vila Nova de Gaia, Portugal

3 Years

Portugees

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 3.120 / per year *

Op de campus

* Modaliteit 1 - (alleen onderzoeken): jaarlijkse betaling: 3120 € (2 halfjaarlijkse termijnen). Modaliteit 2 - (studies en accommodatie): jaarlijkse betaling: € 7000 (vier driemaandelijkse termijnen)

Invoering

Cursus presentatie

De afgestudeerden in Electronic and Automation Engineering beschikken over de wetenschappelijke / technologische kennis die hen in staat stelt projecten uit te voeren voor de bouw, assemblage en het gebruik van elke structuur of systeem gerelateerd aan elektronica en automatisering. Met hun eigen autonomie, in staat zich aan te passen aan de uitdagingen van professionele activiteiten, moeten ze anderzijds een dialoog onderhouden met verschillende afdelingen en mensen die een smaak voor leren en onderzoek cultiveren, nieuwe oplossingen ontwikkelen en verschillende waarden van de wetenschap integreren in hun activiteit.

De stagiair is gekwalificeerd voor de installatie, controle, programmering, commercialisering en richting van elektronische systemen in domeinen van domotica, micro-elektronica, industriële automatisering, robotica, elektromedicine, enz.

De cursus is geregistreerd door OET - Order of Technical Engineers, aan het Specialty College of Electronics and Telecommunications.

toelatingen

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen