Keystone logo
ISPGAYA Machinebouw
ISPGAYA

Machinebouw

Vila Nova de Gaia, Portugal

3 Years

Portugees

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 3.120 / per year *

Op de campus

* Modaliteit 1 - (alleen onderzoeken): jaarlijkse betaling: 3120 € (2 halfjaarlijkse termijnen). Modaliteit 2 - (studies en accommodatie): jaarlijkse betaling: € 7000 (vier driemaandelijkse termijnen)

Invoering

Cursus presentatie

ISPGAYA opleiding Werktuigbouwkunde biedt een uitgesproken praktische en experimentele training, gebaseerd op de theoretische kennis die nodig is voor de praktijk van techniek.

ISPGAYA afgestudeerden in werktuigbouwkunde moeten in hun professionele praktijk in staat zijn om componenten, machines, apparatuur, installaties en mechanische en thermische systemen te bestuderen, ontwikkelen, onderzoeken, ontwerpen en ontwerpen, met behulp van conventionele of hernieuwbare energiebronnen, toezicht te houden op of samen te werken in productiefasen , montage, bediening, inspectie, kwaliteitscontrole en onderhoud van alle soorten faciliteiten, en kan ook verantwoordelijk zijn voor het beheer, de coördinatie en het opstellen van adviezen over de verschillende soorten activiteiten die hierboven worden genoemd.

Vanwege de nauwe relatie tussen docenten en studenten, de kwaliteit van de laboratoria en de bestaande verbinding met de omringende gemeenschap, stelt de ISPGAYA Werktuigbouwkunde haar afgestudeerden in staat snel de arbeidsmarkt te betreden, zoals blijkt uit de hoge mate van inzetbaarheid.

ISPGAYA Werktuigbouwkunde ISPGAYA heeft een goede aansluiting op het economische en sociale weefsel, namelijk via verschillende bedrijven en bedrijfsverenigingen, uitgevoerd via eindprojecten en toegepaste onderzoeksprojecten uitgevoerd door studenten.

ISPGAYA Werktuigbouwkunde van ISPGAYA kunnen toelating aanvragen tot de Ordem dos Engenheiros of de Ordem dos Engenheiros Técnicos, aan het College of Mechanical Engineering Specialty.

toelatingen

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen