Keystone logo
Istanbul Medipol University Bachelor of Arts in de psychologie
Istanbul Medipol University

Bachelor of Arts in de psychologie

Istanbul, Turkije

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

18 Sep 2024

USD 4.680 / per year

Op de campus

Invoering

Psychologie is een discipline die veel onderwerpen onderzoekt die verband houden met menselijke emoties, zoals angst, liefde, haat en menselijk gedrag zoals moord en heldhaftigheid, en ook cognitieve processen zoals taal en creativiteit. Het onderzoekt ook de relatie tussen dit alles en het menselijk lichaam en brein met behulp van wetenschappelijke methoden op zeer creatieve en interessante manieren.

Gedragsonderzoekers gebruiken wetenschappelijke methoden in hun onderzoek. Ze gebruiken een bio-psycho-sociocultureel perspectief om menselijke problemen te bestuderen. Er zijn veel toegepaste gebieden in de psychologie, zoals klinische psychologie, schoolpsychologie, gezondheidspsychologie en industriële en organisatiepsychologie. Door een diploma in verschillende deelgebieden in de psychologie te behalen, worden ze een specialist.

Psychologie, als een snelgroeiend vakgebied, vereist trainingsprogramma's die goed zijn voorbereid om deze dynamiek bij te houden. Geleid met dit inzicht, volgt elke academicus in ons bachelorprogramma de ontwikkelingen in hun interessegebied op de voet, voert actief studies uit en heeft een sterke motivatie om samen te werken met en studenten te leren wat het vakgebied van de psychologie te bieden heeft.

Aan studenten die een opleiding op het gebied van psychologie hebben afgerond, wordt de graad Bachelor of Arts in de psychologie (BA) verleend. Onze afdeling heeft twee verschillende psychologieprogramma's, de ene in het Engels en de andere in het Turks.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Over de school

Vragen