Keystone logo
ITM Paris Bachelor Luxury & Beauty Sales Manager (3 jaar)
ITM Paris

Bachelor Luxury & Beauty Sales Manager (3 jaar)

Paris, Frankrijk

0 Years

Frans

Full time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De Bachelor in Luxury & Beauty Sales Manager, in 3 jaar na Bac of direct in het 3e jaar, heeft tot doel de vaardigheden te ontwikkelen die essentieel zijn voor het werken in de advisering en verkoop van make-up, parfums en huidverzorgingsproducten. Het ontwikkelt bij kandidaten de essentiële kwaliteiten om te slagen op dit gebied: een uitgesproken smaak voor animatie en verkoop, een scherp gevoel voor service, uitstekende interpersoonlijke vaardigheden, nauwgezetheid, een teamgeest die geschikt is om de coördinatie van een werkgroep te bevorderen en een uitstekende kennis van het product assortimenten van cosmeticamerken.

Luxe "à la française" blijft een mythe en geniet zowel wereldwijde erkenning als een constante groei. Stel dat u gepassioneerd bent door schoonheid en luxe. In dat geval liggen er veel mogelijkheden voor u open, waardoor u kennis van artistieke make-up kunt combineren en de bekendheid van een luxe cosmeticamerk kunt verspreiden.

Een echte ambassadeur van het merk dat u vertegenwoordigt, leidt en motiveert de verkoopteams en behoudt een vaak welvarende en buitenlandse klantenkring.

Het doel van de training is het ontwikkelen van de vaardigheden die essentieel zijn voor het werken op het gebied van advies en verkoop van luxe cosmetische producten: make-up, parfums en verzorgingsproducten.

Gedurende drie jaar ontwikkel je essentiële kwaliteiten om te slagen op dit gebied: een zeer uitgesproken smaak voor animatie en verkoop, een scherp gevoel voor service, uitstekende interpersoonlijke vaardigheden, nauwgezetheid, teamgeest en een uitstekende beheersing van productlijnen van cosmeticamerken.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Bachelor in Nog één keer proberen een pagina te maken
  • Jelenia Góra, Polen
  • Świerzawa, Polen
  • + 1 meer
 • Online Sales and Marketing (Undergraduate)
  • Estepona, Spanje
 • Marketing en verkoop
  • Wrocław, Polen
  • Chorzow, Polen