Keystone logo
IUC - International University College Bad Vöslau BA in internationale gastvrijheid en bedrijfsmanagement
IUC - International University College Bad Vöslau

BA in internationale gastvrijheid en bedrijfsmanagement

Bad Vöslau, Oostenrijk

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Oct 2024

EUR 8.900 / per year *

Blended

* momenteel het accreditatieproces doorlopen. de geplande start in oktober 2024 is onder voorbehoud van een positief accreditatiebesluit. er is momenteel geen lopend studieprogramma of andere studieactiviteiten.

Invoering

Let op: Er is momenteel geen lopend studieprogramma of andere studieactiviteiten.
De geplande start in oktober 2024 is onder voorbehoud van een positief accreditatiebesluit.

Bezoek href="https://iuc-bv.at/accreditation-status-and-legal-information/ voor meer informatie.

De IUC - International Private University College Bad Vöslau bevindt zich momenteel in het proces van initiële institutionele accreditatie door AQ Austria (Oostenrijkse Accreditatieautoriteit) en bevindt zich in een projectstatus.
De volgende ontwikkelingsmaatschappij is verantwoordelijk voor het project:
Privathochschule Bad Vöslau Entwicklungs GmbH,
Johann Strauß Straße 2, 2540 Bad Vöslau, Oostenrijk

De Engelstalige bacheloropleiding International Hospitality & Business Management is een voltijdopleiding die bedoeld is om werkend te volgen. Om naast een baan of onder andere individuele omstandigheden te kunnen studeren, wordt de bacheloropleiding blended learning aangeboden.

De cursus biedt een goed onderbouwde basis in internationale bedrijfsstudies met een focus op hospitality management. De focus ligt op de klant. Hun verwachtingen moeten worden overtroffen, vooral in een steeds digitalere omgeving. De term gastvrijheid staat ook voor sociale competentie en omvat een hoge mate van emotionele intelligentie. Digitale oplossingen moeten klantgerelateerde diensten ondersteunen en de kwaliteit en kwantiteit ervan verhogen. Daarnaast worden interculturele vaardigheden aangeleerd, die essentieel zijn in een internationale omgeving.

Let op: Afgestudeerden van Oostenrijkse hogescholen voor toerisme of 5-jarige hoger secundair programma's in de horecasector komen mogelijk in aanmerking voor een studiepuntoverdracht, waardoor de studieperiode wordt verkort.

IUC bevindt zich momenteel in het accreditatieproces voor een Oostenrijkse HE-accreditatie.

Organisatieformaat

Het blended learning format stelt studenten in staat tijd- en plaatsonafhankelijk te werken door regelmatig en didactisch af te wisselen tussen face-to-face en online fasen.

Het blended learning-concept biedt daarmee een gevarieerd en leerbevorderend programma met verschillende sociale vormen en leeractiviteiten, waardoor studenten ook een zekere mate van eigen verantwoordelijkheid krijgen. Hierbij valt te denken aan zelfsturend leren (asynchroon lesgeven), waarbij studenten zelf het tijdstip, de intervallen, het tempo en de locatie van hun leeractiviteiten bepalen, maar ook aan face-to-face e-learning (synchroon lesgeven), dat plaatsvindt op verschillende locaties op een vaste datum via virtuele directe communicatie.

leerplan

Carrièremogelijkheden

toelatingen

Programma collegegeld

Beurzen en financiering

Accreditaties

Over de school

Vragen