Keystone logo
Instituto Universitario Escuela Argentina De Negocios

Instituto Universitario Escuela Argentina De Negocios

Instituto Universitario Escuela Argentina De Negocios

Invoering

EAN Het is een universiteit die van plan is een educatieve community waar je analyseren vormen, discussiëren, reflecteren en kennis over de managementwetenschappen te produceren, met bijzondere aandacht voor culturele en maatschappelijke relevantie van educatieve processen en diensten die worden overgedragen aan de gemeenschap.

Haar missie is om te trainen professionals ondernemers bevoegd om projecten te leiden in veranderende en mondiale context, met behulp van een systeem dat gebaseerd is op de sociale verantwoordelijkheid en de productie van kennis die bijdraagt ​​aan de sociale en economische ontwikkeling management aanpak.

Zij zijn de principes van de actie:

Humanistische training. Het belang van de sociale context in het onderwijs voorstel. Het meervoud deelname aan de bouw van een project van kwaliteit, innovatie en integratie. Het antwoord op de eisen van de samenleving en de markt.

Ze zijn hun prioriteit waarden:

liefde order getuige senior geest volharding solidariteit uitmuntendheid

Hun visie is om een ​​instelling leider in de opleiding van professionals ondernemers, in samenwerking met de productieve sector en het genereren van innovatieve kennis om de economische en sociale ontwikkeling van belang.

toelating

De wedstrijden waaraan de Graduate Institute of Business School Argentinië dicteert beginnen twee keer per jaar: April en Augustus. de Vacatures zijn beperkt en zij worden toegekend in strikte volgorde van inschrijving.

Tijden cursussen worden aangeboden op basis van quota en om die reden, worden de keuzes verminderd in de mate dat ze worden afgerond.

Reserveren voor registratie kan worden gemaakt tot een jaar voor de start van de gekozen carrière.

vereiste documentatie

fotokopieën DNI 2 foto's van 4 x 4 kleuren Gelegaliseerde fotokopie van het certificaat van de studies. Fysieke geschikt.

Als je in de buurt van onze locaties kunt u de instelling benaderen en authenticiteit van de documenten die in de originele en fotokopie onze Studenten Service Centrum. Als je op het platteland woont, kunt u mailen de fotokopieën gelegaliseerd voor een notaris.

Aanvullende toelatingseisen

Een interview met een onderwijsinstelling Advisor Neem deel aan de Dag van de Freshmen met de academische autoriteiten van de Carrera.

Labor web

Een van de doelstellingen is het vergemakkelijken IUEAN hun studenten het inbrengen in de professionele wereld. Daartoe heeft het een platform genaamd Web Laboral de presentatie van nieuwe vacatures per week. Studenten kunnen je cv te uploaden en toe te passen voor verschillende zoekopdrachten, variërend van junioren naar leidinggevende posities. Aan de andere kant, voor degenen die hun eerste stappen op de arbeidsmarkt IUEAN heeft een stageprogramma waar de studenten de eerste instrumenten kan verwerven in uw gebied van belang en aan het einde, wordt geëvalueerd door het bedrijf om te observeren hun ontwikkeling in de post.

Locaties

  • Buenos Aires

    Sede Centro: Av. Córdoba 1690 Capital Federal Sede Zona Norte: Av. Santa Fé 2162 Martínez, , Buenos Aires

Vragen