Keystone logo
Indiana University Kokomo

Indiana University Kokomo

Indiana University Kokomo

Invoering

Internationale studenten kunnen een prestigieuze IU diploma te verdienen - voor ongeveer $ 18.000 per jaar

Indiana University Kokomo is zeer betaalbaar en biedt ook beurzen voor internationale studenten! Studenten kunnen in aanmerking komen voor een beurs van $ 5.000 per jaar en studenten kunnen in aanmerking komen voor $ 4000 per jaar!

Aan de Indiana University Kokomo vindt u een van de meest krachtige graden in de land-one die wordt geleverd met een-op-een begeleiding en instructie van geïnspireerde, volbracht, en toegewijde faculteit verdienen. Elk jaar zijn we de lat. We voegen majors en programma's die werken om onze studenten te begeleiden naar de meest veelbelovende banen en industrieën van de toekomst, zoals gezondheidszorg, horeca, informatica en media-een paar te noemen.

IE Kokomo heeft voor elk wat wils! U ontvangt een IU graad te verdienen op onze campus van ongeveer 4000 studenten, met kleine klaslokaal maten van ongeveer 20 - 25 studenten! U vindt de voorbereiding, vaardigheden en real-world ervaring dat je klaarstoomde voor een levensduur van succes- en hebben een hoop plezier in het proces te krijgen.

Campus leven

Gelach. Midnight Madness. Cosmic Bowling. Out-deur films. Live muziek. Het beoefenen van Korean in Korea. 1000-waterballon gevecht. De planning van de gehele staat historisch behoud conferenties. University Theatre. Comedians in de cafetaria. Jackrabbits games met vrienden. Supporteren voor onze eigen Indy 500 Princess. Avontuurlijke geest. Het lezen van een goed boek op het gazon. Uur in de state-of-the-art St. Joseph Hospital Clinical Simulation Center. Het onderwijzen van de volgende generatie de volgende golf van vaardigheden. Real praten met je beste vrienden. Toonaangevende experimenten op het Science Rocks Summer Camp. Ernstige Cougar Crazie Country. Farmer's Market voor de beste koekjes rond. Student onderwijs in Ierland. Bijna Naked Mile! Zip lijn door campus. Biologie veldwerk trips. Intramurale sport. Presenteren op internationale congressen. #myIUK

Brengen van de wereld naar Indiana

Aan de Indiana University Kokomo, kun je studie in het buitenland een deel van uw reguliere studieprogramma, wat uw grote te maken. Internationale reizen is een van de meest effectieve ervaringen die je kunt hebben om uw cultureel bewustzijn te verbreden, en voor te bereiden om te werken in onze steeds meer mondiale samenleving. De campus biedt een breed scala van reizen / studie bestemmingen, waaronder Zuid-Korea, Guatemala, Duitsland, Nederland, Frankrijk, Engeland, Italië en Polen.

Sporten bij IE Kokomo

Wij nemen onze sport zeer serieus op IU Kokomo-en we zijn er trots op om thuis te zijn om onze ongelooflijke atleten. Wat meer is indrukwekkend, echter, is dat ze winnen in de klas, ook. Onze atleten aan te pakken academici met dezelfde toewijding geven ze hun sport.

Het afgelopen jaar geëerd we 18 KIAC Scholar Atleten in IE Kokomo

7 varsity teams Men's Basketball, Cross Country, en Golf Women's Basketball, Cross Country, Volleybal, en Golf 21.500 vierkante voet van de oefening ruimte

De Cole Fitness Center beschikt over 21.500 vierkante voet van de oefening ruimte plus onbeperkt groepslessen, vrijwel onbeperkte cardio-apparatuur, een indoor baan, nieuwe kleedkamers, en top-notch gewichten en fitnessapparaten.

Een erfenis van Sterkte

11.474

Het aantal levende afgestudeerden in de IU Kokomo alumninetwerk vanaf 2014. Wanneer word je een IE Kokomo Cougar je deel uitmaakt van een alumni-netwerk dat industrieën, beroepen, achtergronden en culturen overspant. IE alumni zijn erg trots op het begeleiden, het leiden, en het inhuren van hun eigen land.

604.897 en groeit

Het aantal levende afgestudeerden in de IU alumni-netwerk. Afstuderen aan IE Kokomo verleent u toegang tot één van de meest geavanceerde en 's werelds grootste levende erfenissen.

Voorbereiding voor een Lifetime of Success

De eerste stap om de landing van uw droombaan - blinken in een stage.

Top werkgevers willen bewezen succes, bereidheid om hard te werken, en een dorst voor het leren van nieuwe vaardigheden te zien. IE Kokomo stagiaires helpen hosting bedrijven met speciale projecten en geeft de werkgever de mogelijkheid om nieuwe ideeën en informatie te krijgen van een nieuwe reeks van de ogen.

Dit is je kans om te laten zien hoe waardevol je bent, maar ook uw kans om te leren wat je wilt van een baan door het testen van de cultuur, de workflow, en de algehele persoonlijkheid van het bedrijf.

Partner bij ons om dat te realiseren.

De IU Kokomo Carrière en Accessibility Center fungeert als uw persoonlijke coach, trainer en cheerleader, het begeleiden van je stage en zoeken naar een baan. Zij helpen u uw CV te perfectioneren en u adviseren over alles van interview vaardigheden en etiquette aan het beheersen van zakelijke kleding en het navigeren salarisonderhandelingen.

1069 - Het aantal one-on-one afspraken onze Career en Accessibility Center had met studenten in 2014. 164 stagiaires geplaatst in 2014. Een stijging van 24% ten opzichte van 2013.

Een gemeenschap waar You Belong

Locaties

  • Kokomo

    2300 S. Washington Street, Kokomo, IN 46902-9003, , Kokomo

Vragen