Keystone logo
Indiana University Kokomo Bachelor in de informatica
Indiana University Kokomo

Bachelor in de informatica

Kokomo, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Misschien heb je al gefascineerd met computers al uw leven, geboeid met elke nieuwe technologische vooruitgang en zorgvuldig up-to-date op het snijvlak ontwikkelingen op het gebied maakt elke dag. Indiana University Kokomo biedt nu een Bachelor of Science in Computer Science graad ontworpen voor u en uw passie. Met een real-world focus en een cultuur van voortdurende ontdekking, een graad in computerwetenschappen aan IE Kokomo opent u op de eindeloze mogelijkheden.

Wij bieden graden in technologie om wat je passie kan zijn. Met een iets andere focus dan onze Bachelor of Science in de informatica graad, als je Informatica studeren aan IE Kokomo, zal u zijn gespecialiseerd in het ontwerp van de effectieve software en hardware technologieën achter de computationele systemen de wereld nodig heeft en maakt gebruik van elke dag.

Onze deskundige medewerkers en docenten zal hier voor u, van Introduction to Computer Science aan uw uiteindelijke senior sluitstuk project. Met een focus op real-world toepassingen, de faculteit IE Kokomo zijn net zo nieuwsgierig als jij. Terwijl de wereld van de informatica blijft om door te gaan, dan heb je hier te leren op het snijvlak - en we zullen er honger om te ontdekken en te verkennen direct naast je.

Computer Science Open House

Indiana University Kokomo faculteit van de School of Sciences, samen met het Bureau van Admissions, staat voor u klaar om vragen over de nieuwe computer science graad te beantwoorden.

Doe met ons mee! Donderdag 23 maart - 17:30-07:30

 • Q & A over de Computer Science Bachelor diploma en de informatica BS graad
 • Kort overzicht van Informatica en Informatica
 • Carrière mogelijkheden

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • BSc (Hons) Mathematics and Computer Science
  • Lincoln, Verenigd Koninkrijk
 • BSc (Hons) in de ontwikkeling van computergames
  • Wrexham, Verenigd Koninkrijk
 • BSc (Hons) in Computer Science (Data Science)
  • Academic City, Verenigde Arabische Emiraten