Keystone logo
Indiana University Kokomo Bachelor of Science in Business
Indiana University Kokomo

Bachelor of Science in Business

Kokomo, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De Bachelor of Science in het bedrijfsleven graad geeft studenten de mogelijkheid zich te specialiseren in vakgebieden integraal onderdeel van de hedendaagse ondernemen en management. Het bereidt studenten in het noorden van het centrum van Indiana om effectieve organisatorische leiders en managers.

De School of Business biedt de bachelor of Science graad in het bedrijfsleven met de volgende concentraties:

 • Boekhouding
 • Financiën en Economie
 • beheer
 • afzet

Leerplan

Het baccalaureaat programma van de School of Business is gebaseerd op het principe van een evenwichtige onderwijs in bedrijfskunde en economie met een stichting in de kunsten en wetenschappen. De undergraduate programma geeft studenten de mogelijkheid zich te specialiseren in vakgebieden integraal onderdeel van de hedendaagse ondernemen en management. Het bereidt studenten in het noorden van het centrum van Indiana om effectieve organisatorische leiders en managers.

De undergraduate curricula bestaat uit drie delen: (1) algemeen onderwijs, (2) basic bedrijfskunde, en (3) professionele cursussen. Daarnaast is het programma omvat cursussen over de principes, praktijken en trends die betrokken zijn bij het managen van organisaties in de huidige dynamische economische, sociale en politieke omgeving.

Senioren hebben een bereik van keuzevakken in hun concentratie gebied. Cursussen op dit niveau vereisen de deelname van studenten in de discussie en de oplossing van de gevallen, projecten en speciale problemen getrokken uit de hedendaagse zakelijke wereld.

Studenten in andere opleidingen kan de cursus werk voor de Business Minor vervullen. Studenten die al een diploma hun bachelor hebben verdiend kan de Post-baccalaureaat Certificate nemen in Accounting voor te bereiden op professionele functies in het openbaar, de industrie of de overheid de boekhouding. Na het voltooien van het programma, de studenten bereid zijn om de Certified Public Accountant (CPA) examen af ​​te leggen.

Diploma-eisen

Een minimum van 120 credit-uren nodig zijn voor het baccalaureaat (126 studiepunten in de boekhoudkundige concentratie) in opleidingen voldoen aan de verschillende eisen gesteld in het Academisch Bulletin. Daarvan moet ten minste 56 krediet uur in andere dan het bedrijfsleven en economie cursussen. Dertig van de laatste 45 credit-uren moeten worden genomen bij IU Kokomo, en ten minste 50% van de zakelijke kredieten moet worden verdiend aan de Indiana University.

ACCOUNTING CONCENTRATIE

De Accounting curriculum rust de potentiële business executive met hulpmiddelen voor analyse, voorspelling, besluitvorming en controle. Het biedt ook een uitstekende achtergrond voor studenten overweegt afstuderen in business administration of de wet.

De Accounting concentratie bereidt studenten voor op een loopbaan in de audit, corporate accounting en management services, overheid en non-profit organisaties, en belastingen.

Financiën en Economie Concentratie

De concentratie in financiën en economie bereidt studenten voor het beheer van een loopbaan in het bankwezen, het investeren, productie, en verzekeringen. Daarnaast zal afgestudeerden aantrekkelijke kandidaten voor functies bij de overheid, nutsbedrijven, communicatie en non-profit organisaties. De financiën en economie curriculum biedt ook een uitstekende achtergrond voor studenten die willen afstuderen in bedrijfskunde, economie, financiën, of de wet na te streven. De aangeboden in deze concentratie cursussen zijn ontworpen om studenten uit te rusten met de nodige achtergrond voor het interpreteren van data, forecasting, en besluitvorming in een veranderende wereldeconomie.

Beheer Concentratie

Het management en human resources curriculum is ontworpen met een maximum aan flexibiliteit om die studenten die expliciete doelstellingen en belangen carrière in diverse management gebieden, waaronder human resources tegemoet te komen. De cursussen in deze concentratie te ontwikkelen capaciteit van de student als een beslisser in een organisatie. De student, het werken met een faculteit adviseur, kan een opleiding die diepgaande werk maakt in een gebied, terwijl het bereiken van uitgebreide kennis van bestuurlijke en processen in verband met de human resource-functie in organisatorische instellingen te ontwerpen.

Marketing Concentratie

Deze concentratie houdt zich bezig met activiteiten in verband met de marketing en distributie van goederen en diensten van de bron van het aanbod aan de bron van de vraag, zowel lokaal als internationaal. Deze concentratie is bijzonder geschikt voor een loopbaan in de reclame, marketing, brand management, detailhandel, groothandel, markt planning, industriële marketing, internationale marketing, marktonderzoek, distributie en marketing management in diverse soorten organisaties.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • BSc (Hons) Bedrijfsmanagement met stichtings- en plaatsingsjaren
  • London, Verenigd Koninkrijk
  • Manchester, Verenigd Koninkrijk
  • + 1 meer
 • BSc (Hons) Bedrijfsbeheer met marketing met basisjaar
  • London, Verenigd Koninkrijk
  • Manchester, Verenigd Koninkrijk
  • + 1 meer
 • BSc (Hons) Bedrijfsbeheer met plaatsingsjaar
  • London, Verenigd Koninkrijk
  • Manchester, Verenigd Koninkrijk
  • + 1 meer