Keystone logo
Indiana University Kokomo Bachelor of Science in Criminal Justice
Indiana University Kokomo

Bachelor of Science in Criminal Justice

Kokomo, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Studenten die een bachelor's degree in het strafrecht een opleiding in de vrije kunsten traditie waar studenten leren redeneren en kritisch na te denken en een opleiding geworteld in ervaringsleren: bij IE Kokomo het beste van twee werelden krijgt. Strafrecht majors nemen cursussen die hen kennismaken met diverse gebieden van het strafrechtelijk systeem, leren ze om probleemoplossende vaardigheden toe te passen op echte problemen in het strafrecht, en hen in staat stellen om een ​​verscheidenheid van het strafrecht carrières te verkennen. Studenten worden aangemoedigd om deel te nemen aan stages en / of onderzoek practica waar ze doen praktijkervaring op en voldoen aan professionals in het veld. Studenten krijgen de gelegenheid elkaar te ontmoeten met het strafrecht beoefenaars en neem deel aan lokale, provinciale hebben, en nationale evenementen met de twee strafrecht studenten onder leiding van organisaties op de campus.

Studenten met een diploma in het strafrecht hebben de mogelijkheid om het personeelsbestand in te voeren in een verscheidenheid van loopbanen, waaronder de rechtshandhaving, correcties, slachtoffer advocacy, binnenlandse veiligheid, rampenbestrijding en schadepreventie. Afgestudeerden van ons programma kunnen kiezen om hun onderwijs te bevorderen door het nastreven van graduate graden in het strafrecht / criminologie, maatschappelijk werk, sociologie, en het recht.

Diploma-eisen

Major Vereisten

Alle belangrijke cursussen vereisen een graad van C of hoger te tellen in de richting van de belangrijkste.

Verplichte vakken

Alle acht cursussen hieronder nodig voor de grote (24 cr.)

  • CJHS-J 101 Amerikaanse Criminal Justice System (Pre-req voor alle andere strafrecht gangen)
  • CJHS-J 201 theoretische grondslagen van de Criminal Justice Beleid
  • CJHS-J 202 strafrechtelijke gegevens, Methoden en Research
  • CJHS-J 301 materieel strafrecht
  • CJHS-J 306 Criminal Courts
  • CJHS-J 321 Amerikaanse Policing
  • CJHS-J 331 Correcties
  • CJHS-J 305 jeugdrecht

Criminal Justice Keuzevakken

Elke zes extra niveau van 200, 300 of 400 strafrecht cursussen zijn verplicht. Elke cursus aangeboden in CJHS niet vermeld als een verplichte cursus kan worden genomen om electieve credits te voltooien. Homeland security / beheer van noodsituaties cursussen kunnen tellen als een strafrechtelijk keuzevak. (18 cr.) Criminal Justice majors komen niet in aanmerking voor certificaten Correctional Bestuur en toezicht en / of een certificaat in Public Safety omdat deze zijn allemaal CJHS cursussen. Studenten kunnen opleidingsonderdelen uit deze keuzevakken te selecteren om het certificaat in Homeland Security te vervullen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen