Keystone logo
Indiana University Kokomo Bachelor of science in de biochemie
Indiana University Kokomo

Bachelor of science in de biochemie

Kokomo, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het doel van de BS in de biochemie programma is om studenten voor de gezondheid gerelateerde professionele scholen met inbegrip van medische, apotheek, en tandheelkundige school, maar ook voor toelating tot graduate programma's in de biochemie, moleculaire biologie en biologische wetenschappen voor te bereiden. Studenten met een diverse achtergrond in de chemie en biochemie zijn klaar voor uitdagingen in de farmaceutische en biotechnologische industrie aan te pakken.

Afgestudeerden van de biochemie programma de juiste achtergrond voor een breed scala van loopbanen. Ze kunnen professionele scholen (geneeskunde, tandheelkunde, optometrie, apotheek, enz.) In te voeren. Ze kunnen direct werken in een verscheidenheid van instellingen, inclusief toxicologie laboratoria, farmaceutische laboratoria, en fundamenteel onderzoek labs. Daarnaast is de gecombineerde chemie / biologie achtergrond studenten zal ontwikkelen, in combinatie met de juiste opleidingen, zal ze goed te positioneren op een van deze onderwerpen te leren op de middelbare school.

Het unieke van deze opleiding is de voorbereiding van de studenten om de biochemie van cellen, zoals metabolisme, Cytokinetics en enzymkinetiek begrijpen. Studenten met deze mate goed voorbereid op vraagstukken van de effecten van toenemende concentraties van sommige componenten van moderne materialen (bijvoorbeeld weekmakers en polymere bestanddelen) op de fysiologie van verschillende soorten pakken. Studenten ervaren ook undergraduate onderzoek en krijgen vaardigheden op het presenteren van onderzoeksgegevens op conferenties en in tijdschriften.

Diploma-eisen

De mate vereiste voor de BS in de biochemie omvat 120 studiepunten met een GPA van ten minste 2,0. 30 van de laatste 60 studiepunten moeten worden ingevuld bij IE Kokomo. Naast de cursussen die nodig zijn voor de campus-brede algemene vorming curriculum, moeten de studenten neemt cursussen in de chemie, biologie, biochemie, fysica, wiskunde en informatica. De volgende cursussen moeten worden genomen en de juiste voorwaarden moet worden voldaan, zoals opgenomen in het Academisch Bulletin. Afronding van deze opleiding zal voldoen aan de fundamentele toelatingseisen voor de IE School of Medicine MD-programma.

Wat voor soort baan kan ik met deze opleiding?

Als algemene regel geldt, heeft een college belangrijk je niet voor te bereiden op een specifieke taak. In plaats daarvan kunt u de vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen in uw gebied van belang dat kan worden toegepast op een brede waaier van beroepen op dat gebied. Deze graad heeft veel mogelijkheden, waaronder bezetting, landbouw, onderwijs, medische en onderzoekslaboratorium posities, en gezondheidszorg agentschappen. Deze graad kunt u ook voor te bereiden op graduate school met inbegrip van, tandheelkunde, geneeskunde, beroeps-en fysiotherapie een paar te noemen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • BSc in biochemie en celbiologie
    • Bremen, Duitsland
  • Bachelor of Science (met gezamenlijke major biochemie-microbiologie)
    • Winnipeg, Canada
  • Bachelor of Science (BSc) in de biochemie
    • Dubuque, Verenigde Staten