Keystone logo
Indiana University Kokomo Bachelor of Science in de biologie
Indiana University Kokomo

Bachelor of Science in de biologie

West Lafayette, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Aan de Indiana University Kokomo, de Bachelor of Science (BS) opleiding Biologie centra op een traditionele kern die celbiologie, genetica, morfologie, fysiologie, plantkunde, microbiologie en immunologie omvat. Aanvullende cursussen in algemene chemie, organische scheikunde, natuurkunde en wiskunde ronden het basisprogramma. Maar goed wetenschappers moeten ook worden blootgesteld aan andere gebieden van de kennis aan de kunsten, de sociale wetenschappen en geesteswetenschappen. Dat is de reden waarom onze biologie curriculum omvat ook cursus eisen in vakgebieden zoals geschiedenis, Engels, sociologie, psychologie, wiskunde en informatica. Om af te studeren, dan heb je een minimum van 120 credit-uren, die een mix van de vereiste biologische vakken, algemeen onderwijs cursussen en keuzevakken omvat nodig.

Als u van plan bent om graduate school of een professionele school na het behalen van een bachelor's degree in te voeren, wil je informeren over pre-professionele tracks IU Kokomo's in de biologie, pre-geneeskunde, en pre-tandheelkunde. Afgestudeerden die deze tracks hebben gevolgd zijn in geavanceerde programma in de medische, tandheelkundige, optometrie, en chiropractie scholen in het hele land aanvaard. Biologie is een geweldige pad naar een professionele carrière in de geneeskunde en IU Kokomo zal u helpen om daar te komen!

Als u geïnteresseerd bent om een ​​wetenschap opvoeder bent, IE Kokomo biedt een programma waarmee u een biologie diploma te verdienen en worden gecertificeerd biologie les te geven aan het voortgezet onderwijs.

Diploma-eisen

De diploma-eisen voor de BS in de biologie omvat 120 studiepunten met een GPA van ten minste 2,0. 30 van de laatste 60 studiepunten moeten worden ingevuld bij IE Kokomo. Naast de cursussen die nodig zijn voor de campus-brede algemene vorming curriculum, moeten de studenten neemt cursussen in de chemie, biologie, natuurkunde, wiskunde en informatica. De volgende cursussen moeten worden genomen en de juiste voorwaarden moet worden voldaan, zoals opgenomen in het Academisch Bulletin. Afronding van deze opleiding zal voldoen aan de fundamentele toelatingseisen voor de IE School of Medicine MD-programma.

Wat voor soort baan kan ik met deze opleiding?

Als algemene regel geldt, heeft een college belangrijk je niet voor te bereiden op een specifieke taak. In plaats daarvan kunt u de vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen in uw gebied van belang dat kan worden toegepast op een brede waaier van beroepen op dat gebied. Afgestudeerden kunnen werken voor een verscheidenheid van de werkgevers zoals farmaceutische / biotechnologische bedrijven, chemische bedrijven, informatie technologie voor bedrijven, en analytische laboratoes. Als alternatief kunnen ze naar graduate schools aan onderzoekers of professionele scholen, zoals tandheelkunde, geneeskunde, optometrie te worden, om een ​​paar te noemen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen