Keystone logo
IUMW - International University of Malaya-Wales

IUMW - International University of Malaya-Wales

IUMW - International University of Malaya-Wales

Invoering

"Een uniek partnerschap, een unieke kans"

De grootste samenwerking is eindelijk in Kuala Lumpur. Internationale Universiteit van Malaya-Wales ( IUMW ) is een wederzijds samenwerkingsverband tussen de Universiteit van Malaya en de Universiteit van Wales, VK.

IUMW is de eerste universiteit in Zuidoost-Azië die wordt aanvaard als lid van de Hogeschool van het Verenigd Koninkrijk (HEA), een gerenommeerd Brits orgaan voor leren en onderwijzen in het hoger onderwijs.

Gebruikmakend van de uitstekende prestatie van beide universiteiten, samen met onze eigen groep academici, biedt IUMW een scala aan niet-gegradueerde en postacademische cursussen aan zowel lokale als internationale studenten. We willen een uitgebreide onderzoeksgerichte universiteit zijn, erkend voor zijn innovatieve onderwijs en leren, onderzoek, sociale voorzieningen en onderwijsbeheer.

Visie

Onze visie is om een ​​voorbeeldig en innovatief internationaal hoger onderwijsinstituut te zijn dat bekend staat om zijn afgestudeerden die relevant zijn voor de wereldwijde eisen en waarde creëren voor de open en collaboratieve wereld van business, commerce, wetenschap en technologie.

Missie

Het hart van onze missie is om een ​​internationale instelling voor hoger onderwijs op te richten en te ondersteunen, wiens kenmerkende merk excellentie van wereldklasse belichaamt in onderwijs, leren en onderzoek en innovatie. Onze afgestudeerden zijn onze merkambassadeurs die de drijvende krachten zijn van zowel lokale als wereldwijde markten.

Kernwaarden

  • In ons streven om onze visie en missie te realiseren, begeleiden deze kernwaarden ons:
  • Vaststelling van duurzame ontwikkeling als centraal organiserend principe voor haar activiteiten
  • Innovatief en ondernemend zijn
  • Relevant zijn om op de voorgrond te blijven
  • Eerlijk en betrouwbaar zijn in onze omgang met stakeholders
  • Kwaliteit en uitmuntendheid leveren met trots
  • Anderen respecteren om hen te inspireren hun best te doen

Locaties

  • Kuala Lumpur

    International University of Malaya-Wales, Administration Wing, 1st Floor, Block A City Campus, Jalan Tun Ismail , 50480 , Kuala Lumpur

Vragen