Keystone logo
IUMW - International University of Malaya-Wales Bachelor of Business Administration (Hons) in Finance
IUMW - International University of Malaya-Wales

Bachelor of Business Administration (Hons) in Finance

Kuala Lumpur, Maleisië

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

MYR 45.960 *

Op de campus

* Maleisische studenten totaal collegegeld; 53,620RM: Totaal collegegeld voor internationale studenten

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

At IUMW, our main business is providing you with quality and globally relevant education in Business. Our Bachelor of Business Administration (Hons) in Finance programme prepares you with an in-depth understanding of how financial stocks and bonds, domestic and international finance issues and dimensions, and currency risks are managed.

IUMW" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/16/168920_743x228-02.jpg" alt="168920_743x228-02.jpg" data-json="{"author":"","author_url":"","source":""}" />

Ons programma richt zich ook op het begrijpen van de aard van het bedrijf en zijn rol in de moderne zakenmaatschappij. Het programma zal afgestudeerden ook inspireren om innovatief te zijn en een vreemde taal te beheersen. Aan het einde van het programma verwerven studenten de kennis, vaardigheden, technieken en ethiek die relevant zijn voor financiën.

Met de modules kunnen studenten vaardigheden ontwikkelen op het gebied van financieel management van bedrijven, de kapitaalmarkt, concepten, principes en praktijken op het gebied van risico, rendement en waarde-interactie in de mondiale zakenwereld.

Je educatieve reis is zorgvuldig ontworpen om het volledige potentieel te ontsluiten voor het nastreven van professionele certificering en niet-gegradueerde studies. Dit alles en nog veel meer in een uniek onderwijspakket inclusief het bruisende universiteitsleven in het hart van Kuala Lumpur.

168921_743x228-01.jpg

toelatingen

Programma collegegeld

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • BBA in Finance (3 accreditaties)
    • Geneva, Zwitserland
  • Bachelor in Banking & Finance (Hons) - Specialisatie financiële technologie
    • Kuala Lumpur, Maleisië
  • Bachelor of Business Administration (BBA) (3 accreditaties)
    • Geneva, Zwitserland