Keystone logo
International Institute in Geneva - Undergraduate

International Institute in Geneva - Undergraduate

International Institute in Geneva - Undergraduate

Invoering

International Institute in Genève biedt een unieke leeromgeving die zowel theoretische als praktische leerervaringen combineert in een echt internationale context. Het IUG- onderwijs in Zwitserland biedt de essentiële vaardigheden die nodig zijn voor een succesvolle zakelijke carrière. Ze omvatten kritisch denken, probleemoplossing, onderzoek, communicatie en management. Deze vaardigheden worden ontwikkeld door middel van praktische groepsoefeningen en discussies in de klas, projecten en opdrachten inclusief presentaties, en interactie uit de eerste hand met internationale organisaties in de private en publieke sector.

University biedt bachelordiploma's in Business Administration, Internationale Betrekkingen en Media en Communicatie.

Het programma staat open voor studenten die het secundair onderwijs met succes hebben afgerond. De cursussen vinden 's ochtends en 's middags plaats, gedurende negen trimesters (3 jaar). Startdata zijn september, januari en april.

Internationaal Instituut in Genève - Mission Statement

Visie:

Om internationale professionals te ontwikkelen die zich inzetten voor een duurzame samenleving

Missieverklaring:International Institute in Genève is een instelling zonder winstoogmerk voor hoger onderwijs , die kwaliteitsonderwijs biedt voor het succes van studenten in zakelijke en internationale carrières .

De universiteit zet zich in voor:

 • onderwijs bieden in zaken, communicatie, internationale betrekkingen en handel met een mondiale kijk.

 • een evenwicht tussen academische en praktische programma's bevorderen door middel van effectieve leerprocessen, gepersonaliseerde diensten voor studenten en een faculteit die zich inzet voor onderwijs en onderzoek.

 • een dynamische leeromgeving bieden, diversiteit bevorderen en inspelen op de veranderende behoeften van de internationale gemeenschap.

Statistieken

Met een verhouding van ongeveer 7 tot 1 student-faculteit, kan het International Institute in Genève zorgen voor nauwe interactie met de faculteit.

  Beurzen en financiering

  Elk jaar kent het Instituut een beperkt aantal beurzen toe. De selectiecriteria zijn gebaseerd op eerdere academische prestaties (GPA) en financiële behoeften. Geïnteresseerde aanvragers dienen samen met het aanvraagmateriaal een verzoekbrief te sturen.

  Onze aankomende evenementen

  Open Huis, bedrijfspresentatie en meer !

  Ranglijsten

  Het International Institute in Geneva (IUG) behoort tot de top tien van universiteiten in Zwitserland en is een geaccrediteerde academische instelling die gespecialiseerd is in bedrijfsonderwijs. De universiteit biedt bachelor- en masterprogramma's aan in bedrijfskunde, internationale betrekkingen, media en communicatie en internationale handel. Het curriculum biedt een unieke combinatie van theoretisch en praktisch onderwijs, met een bijzondere focus op internationale zakelijke praktijken. Het internationale uitwisselingsprogramma biedt studenten de mogelijkheid om te studeren aan gerenommeerde universiteiten over de hele wereld. Gelegen in Genève, Zwitserland, in het centrum van Europa en een knooppunt voor internationale politiek en zaken, ligt de campus dicht bij de luchthaven en ongeveer 5 km van het stadscentrum. De IUG heeft studenten van meer dan 60 nationaliteiten die een echt multiculturele setting bieden.

  Getuigenissen van studenten

  Locaties

  • Geneva

   International Institute in Geneva - ICC 20, Rte de Pré-Bois, 1215 , Geneva

  Vragen