Keystone logo
© Domus Academy
Jam Academy - International Academy of Modern Music Italy

Jam Academy - International Academy of Modern Music Italy

Jam Academy - International Academy of Modern Music Italy

Invoering

The Academy of Music Jam Academy van Lucca Het is een cutting-edge multifunctioneel centrum in de leer van de hedendaagse moderne muziek. van 2001 Om de muziekschool dateren Jam Academy Het aangeboden aan meer dan 5000 studenten de gelegenheid om te ontdekken en verbeteren van hun muzikale talent. De training is verdeeld in level cursussen base en hoger Onderwijs.

De academie Jam releases erkende diploma's uit London Performers examencommissie en erkend door BTEC Pearson (Engels instituut voor academische en professionele kwalificaties), Universiteit van Bedfordshire, Trinity College (Examencommissie - British Certification Authority). van 2012 Jam Academy is een samenwerkingsverband aangegaan met MAD in de naam van Valerio Silvestro en Loredana Lubrano op te nemen in hun onderwijsmethoden instelling MAD - Muziek Aptitude Development. van 2015 Jam voortdurend werkt samen met 'Association of European Composers Cluster Lucca, die, sinds 2009, heeft vele klassieke en moderne muzikale activiteiten in heel Europa geproduceerd. Onze studenten en docenten zijn voortdurend betrokken bij verschillende projecten georganiseerd in ons land.

van november 2016 Jam Academy is verbroederd met het Conservatorium van Daejin University - Seoul Korea. De overeenkomst voorziet in de uitwisseling tussen studenten van de twee muziekacademies om educatieve en culturele uitwisseling te bevorderen. Het biedt de mogelijkheid om te studeren, werken en leven in de instelling verbroederd.

van december 2016 de academie Jam Academy, ter ondersteuning van alle 'Vereniging Music Academy LuccaHij toegetreden tot de "Nationaal Register van afwisseling School Job. "Nog een kleine stap om in toenemende mate de kloof te dichten tussen de wereld van het onderwijs en de muziekindustrie. Van maart 2017 de grote internationaal bekende gitarist, Ciro Manna, Wordt een deel van het Hoger Onderwijs Bachelor of Arts Jam Academy faculteit school cursussen. Ciro Manna vinden plaats op regelmatige tijdstippen individuele en groepslessen op afspraak.

Locaties

  • Lucca

    Via di Tiglio, 1369/d San Filippo https://www.facebook.com/scuolajam Lucca, 55100, Lucca

Vragen