Keystone logo
James Cook University Singapore

James Cook University Singapore

James Cook University Singapore

Invoering

De Singapore-campus van de James Cook University

De Singapore-campus van James Cook University is volledig eigendom van James Cook University Australia, die in de top 300 van universiteiten ter wereld staat. James Cook University Australia heeft in 2003 haar Singapore-campus opgericht als onderdeel van haar uitgesproken intentie om haar activiteiten te internationaliseren en biedt een reeks programma's op universitair niveau op de Singapore-campus op het gebied van Business, Information Technology, Psychology, Education, Science, Commerce, Boekhouding, aquacultuur, milieuwetenschappen, gamedesign, toerisme en gastvrijheid.

James Cook University biedt Higher Degree by Research-programma's zoals Doctor of Philosophy, Master of Philosophy en Pathways to a higher degree.

Daarnaast biedt de campus cursussen op vwo-niveau, speciaal ontworpen om Pathways te bieden aan studenten die niet onmiddellijk aan de toelatingsnormen voor de universiteit kunnen voldoen.

De Singapore-campus van James Cook University bevindt zich op Sims Drive. De campus biedt studenten toegang tot een volledig scala aan faciliteiten en diensten om hun leerproces te ondersteunen. Deze omvatten college- en seminarruimten, bibliotheek en bijbehorende studiefaciliteiten, computerlaboratoria, financiële laboratoria en toegang tot een verscheidenheid aan sportfaciliteiten.

James Cook University Inter-campus mobiliteitsprogramma

James Cook University biedt studenten de mogelijkheid om in Singapore en Australië te studeren, omdat de universiteit in beide landen actief is. Het programma is ontworpen om ervoor te zorgen dat studenten de best mogelijke resultaten halen uit hun jarenlange studie aan de universiteit.

EduTrust Star

James Cook University heeft het hoogste niveau van kwaliteitsborging in Singapore voor particuliere onderwijsinstellingen. Dit staat bekend als EduTrust Star en is een symbool van erkenning voor uitstekende prestaties. EduTrust Star wordt toegekend aan die instellingen voor het bereiken van een prijzenswaardig prestatieniveau bij het beheer van hun instellingen en het bieden van een uitstekende kwaliteit van onderwijs en welzijn voor hun studenten.

James Cook University is de eerste organisatie met EduTrust Star. Door deze prijs voor de tweede keer in 2019 te behalen, heeft James Cook University haar toewijding en focus als een studentgerichte onderwijsinstelling getoond.

SQC STER

James Cook University is ook bekroond met de Singapore Quality Class STAR (SQC STAR). De SQC STAR erkent SQC-organisaties die verdere verbeteringen hebben aangebracht in hun business excellence-reis.

Tropical Futures Institute

Aangezien onderzoek een kerncomponent van de universiteit is, heeft James Cook University het Tropical Futures Institute opgericht om de onderzoekscapaciteiten en -kracht van de universiteit te benutten en dat een substantiële meerwaarde creëert voor de onderzoeksecosystemen van Singapore en de ASEAN-regio. Het Tropical Futures Institute is het eerste onderzoeksinstituut opgericht door een Australische universiteit in Singapore.

James Cook Academie

James Cook Academy, opgericht in 2021, is een volledige dochteronderneming van James Cook University in Singapore en markeert de intrede van de universiteit in Continuing Professional Development (CPD). Dit omvat korte cursussen en trainingsprogramma's in Industrie 4.0 en gebieden die passen bij de behoeften van het personeelsbestand en de gemeenschap in Singapore.

Ter ondersteuning van deze missie heeft James Cook Academy Eagle Infotech overgenomen - dat een breed scala aan korte cursussen biedt op het gebied van informatietechnologie, digitale marketing, communicatie en meer - om werkende volwassenen te helpen hun vaardigheden te verbeteren en relevant en inzetbaar te blijven in de hedendaagse veranderende wereld.

James Cook Academy zal Eagle Infotech ondersteunen om zijn cursusaanbod en leveringswijzen verder te diversifiëren om flexibele en gepersonaliseerde programma's te leveren en zal samenwerken met industriële partners en gebruik maken van EdTech om de CPD-activiteiten in Singapore en de regio te laten groeien.

Waarom studeren aan de James Cook University?

JCU Inter-campus mobiliteitsprogramma

James Cook University biedt je de mogelijkheid om in Singapore en in Australië te studeren en toch als student in Singapore te blijven en je collegegeld in Singapore-valuta te betalen. Dit is een uniek programma in Azië en kan alleen worden uitgevoerd omdat de universiteit in beide landen actief is. Het programma is ontworpen om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke resultaten haalt uit je jarenlange studie aan de universiteit.

Wereldwijd erkend Australisch diploma

Je studeert af met exact hetzelfde wereldwijd erkende diploma als studenten die studeren aan de James Cook University in Australië.

De Association to Advance Collegiate Schols of Business (AACSB)

Singapore Campus van James Cook University heeft de AACSB-accreditatie voor zakelijke programma's gekregen na een rigoureuze externe beoordeling van het vermogen van de business school om programma's van de hoogste kwaliteit te bieden. AACSB verbindt docenten, studenten en bedrijven om een gemeenschappelijk doel te bereiken: de volgende generatie geweldige leiders creëren. AACSB, synoniem met de hoogste standaarden als excellentie sinds 1916, biedt kwaliteitsborging, informatie over bedrijfseducatie en professionele ontwikkelingsdiensten aan meer dan 1600 lidorganisaties en bijna 800 geaccrediteerde business schools over de hele wereld. Minder dan 5% van 's werelds 13.000 zakelijke programma's heeft een AACSB-accreditatie behaald. AACSB verbindt, deelt en inspireert innovatie en kwaliteit binnen het ledennetwerk en het bedrijfsleven.

Trimester-systeem

Met een trimesteropleiding kun je je bachelordiploma in 2 jaar en een masterdiploma in 1 jaar behalen (afhankelijk van de gevolgde opleiding).

Ondersteunende studieomgeving

Onze campus is ontworpen om technieken voor samenwerkend leren en samenwerkend studeren te ondersteunen. Wij bieden u toegang tot een volledig scala aan faciliteiten en diensten om uw leerproces te ondersteunen. Deze omvatten college- en seminarruimten, bibliotheek en bijbehorende studiefaciliteiten, computerlaboratoria, appelkamers en financiële laboratoria. Daarnaast heb je toegang tot een scala aan sportfaciliteiten en kun je lid worden van een aantal clubs en verenigingen. We streven naar een volledige universitaire ervaring en niet alleen een studieprogramma.

Verscheidenheid aan cursussen

  • Dubbele majors in Business: u kunt de dubbele major voltooien zonder extra kosten of tijdsinvestering
  • Joint Masters of IT and Business Administration: krijg een bredere blootstelling aan de industrie en bredere carrièremogelijkheden met een gezamenlijk masterprogramma.
  • Psychologie Accreditatie: Onze Bachelor of Psychological Science-cursussen zijn geaccrediteerd door de Australian Psychology Accreditation Council (APAC).
  • Diplomaprogramma's: Studenten met jaar 12, GCE 'A'-niveau of het equivalent daarvan die niet voldoen aan directe toegang tot een opleiding, komen in aanmerking om deze kwalificatie na te streven.

Voorbereiding op de wereldwijde beroepsbevolking

Via speciaal opgezette 'werkplaatsen' bieden we je de vaardigheden om een baan te vinden.

Locaties

  • Singapore

    149 Sims Drive, 387380, Singapore

Vragen