Keystone logo
James Madison University BS in biotechnologie
James Madison University

BS in biotechnologie

Harrisonburg, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 6.434 / per semester

Op de campus

Invoering

Biotechnologie is het gebruik van biologische componenten en/of processen om menselijke problemen aan te pakken.

Meestal komen biotechnologische oplossingen in de vorm van producten of hulpmiddelen. Het Biotechnology Degree Program bij JMU maakt gebruik van de sterke punten van drie oprichtende afdelingen - biologie, scheikunde en biochemie - en geïntegreerde wetenschap en technologie. Het omvat ook twee hogescholen - Science and Mathematics en Integrated Science and Engineering - om een uniek programma te bieden met zowel wetenschappelijke als technische diepgang en interdisciplinaire breedte. Studenten volgen een rigoureus curriculum, rijk aan drie uiterst belangrijke gebieden: praktische laboratoriumervaringen; kritische analyses van zowel het hoe als het waarom van biotechnologische oplossingen; en de ontwikkeling van overdraagbare vaardigheden om bij te blijven in een snel veranderend veld.

Biotechnologie bij JMU is een 4-jarige interdisciplinaire major die leidt tot een BS-graad. Studenten volgen een rigoureus curriculum dat rijk is aan praktische laboratoriumervaringen, kritische analyses van zowel het "hoe" als het "waarom" van biotechnologische oplossingen en de ontwikkeling van overdraagbare vaardigheden om bij te blijven in een snel veranderend veld. De combinatie van zowel wetenschappelijke / technische diepgang als interdisciplinaire breedte stelt afgestudeerden in staat om verschillende loopbaantrajecten na te streven in de industrie, de overheid en geavanceerde studies.

Biotechnologie majors moeten 47-50 credit-uren van wetenschappelijke basiscursussen, 17 credit-uren van biotechnologie-overgang en kerncursussen en 15 credit-uren van keuzevakken voltooien. Elke student werkt samen met een toegewezen academisch adviseur om een geïndividualiseerde portfolio van cursuswerk op het hoogste niveau te ontwikkelen om zo goed mogelijk aan zijn / haar unieke interesses en doelen te voldoen. Cursussen voor gevorderden worden geselecteerd uit een uitgebreide lijst met aanbiedingen voor biologie, scheikunde en biochemie, ISAT, engineering, wiskunde en statistiek. Maximaal zes studiepunten van niet-gegradueerde onderzoeks- of stage-ervaringen kunnen worden toegepast op de vereiste keuzevakken op het hoogste niveau.

Studenten komen in aanmerking voor een minor General Business. Studenten mogen geen dubbele studiepunten ontvangen voor de major Biotechnology voor biologiecursussen van 300 en 400 niveaus die worden toegepast op de major Biology. Majors Biotechnologie komen niet in aanmerking voor de minor Biochemie en Moleculaire Biologie.

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Beurzen en financiering

Over de school

Vragen