Keystone logo
James Madison University B.S. in Chemistry
James Madison University

B.S. in Chemistry

Harrisonburg, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 6.434 / per semester *

Op de campus

* in-state tuition fee | $15,076: out-of-state tuition fee. Additional fees may apply

Invoering

Chemie is een divers vakgebied dat de studie van de eigenschappen, samenstelling en structuur van stoffen omvat.

Bij JMU is de afdeling Scheikunde en Biochemie groot genoeg om moderne laboratoria en geavanceerde instrumentatie aan te bieden, en klein genoeg voor studenten om praktijkervaring op te doen met deze apparatuur van onderzoekskwaliteit en om geïndividualiseerde studieprogramma's te volgen. Onze faculteitsleden zijn gespecialiseerd in alle belangrijke gebieden van de chemie, waaronder organische/anorganische chemie, milieuchemie, computationele chemie en een verscheidenheid aan andere subdisciplines.

De major Scheikunde richt zich op de studie van de samenstelling en het gedrag van materie, met de nadruk op praktijkgericht leren. Studenten volgen fundamentele hoorcolleges en laboratoriumcursussen in alle subdisciplines van de chemie: analytisch, biochemie, anorganisch, organisch en fysisch. Er zijn mogelijkheden om geavanceerde cursussen op deze gebieden te volgen, evenals cursussen op interdisciplinaire gebieden zoals milieu, materialen, kernenergie en polymeren.

De bachelorervaring wordt verder verbeterd door deelname aan niet-gegradueerd onderzoek met een lid van de faculteit, waarbij gebruik wordt gemaakt van moderne laboratoria en ultramoderne instrumenten. Het uitvoeren van onderzoek en het presenteren van resultaten bouwt technische, kritische denk- en communicatieve vaardigheden op die zeer worden gewaardeerd door graduate en professionele scholen, maar ook door werkgevers uit de industrie en de overheid.

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Beurzen en financiering

Over de school

Vragen