Keystone logo
JAMK University of Applied Sciences

JAMK University of Applied Sciences

JAMK University of Applied Sciences

Invoering

Welkom bij Jamk

Onze hogeschool ligt in Midden-Finland en maakt deel uit van een groter kennisknooppunt dat de springplanken legt voor een betere toekomst. Er is vraag naar afgestudeerden van Jamk: ze hebben de knowhow, de juiste houding en zijn trots op hun professionele vaardigheden. Als professional heb je meer keuzes in je leven en carrière.

Laad je creativiteit op - hier bij Jamk. Jouw toekomst begint hier!

Kies je eigen pad uit zes studierichtingen

Haal een praktijkgericht bachelor- of masterdiploma en begin je eigen internationale carrière in Jyväskylä, Finland. De bachelordiploma's bestaan uit 210-240 studiepunten en de standaard doorlooptijd varieert van 3,5 tot 4 jaar.

De eerstvolgende aanmeldingsperiode voor zowel bachelor- als masteropleidingen in het Engels is van 8 tot 22 januari 2025. Onze studierichtingen zijn Business Administration, ICT, Tourism and Hospitality, Social Services and Health Care, Technology and Transport, en Professional Teacher Education.

De stad Jyväskylä

Jyväskylä heeft vier prachtige seizoenen, variërend van warme groene zomers tot kraakheldere witte winters. De stad ligt in Centraal-Finland en wordt omringd door talloze prachtige meren en schilderachtige natuur. Zowel Finland als Jyväskylä zijn veilige plaatsen om te studeren en te wonen. Jyväskylä is erg dynamisch. We hebben veel sportieve en culturele activiteiten, en niet te vergeten restaurants en cafés!

Duik in de mogelijkheden die Jyväskylä biedt op visitjyvaskyla.fi! !

Statistieken

Bij JAMK University of Applied Sciences hebben we meer dan 1.100 internationale studenten uit meer dan 80 landen. Er zijn net zoveel verhalen als er studenten zijn! Lees de verhalen van studenten en alumni op onze website.

  Campusfuncties

  De faciliteiten van JAMK combineren een ontspannen sfeer met hoogwaardige technologie.

   toelatingen

   De volgende gezamenlijke aanmeldingsperiode voor JAMK 's opleidingen in het Engels is 8 - 22 januari 2025 om 15.00 uur Finse tijd.

   Locaties

   • Jyväskylä

    Main campus: Rajakatu JAMK University of Applied Sciences Rajakatu 35 40200 Jyväskylä, 40200, Jyväskylä

   Vragen