Keystone logo
Jarvis Christian College Bachelor of Business Administration Concentration in Cyber Security
Jarvis Christian College

Bachelor of Business Administration Concentration in Cyber Security

Hawkins, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Jarvis Christian College is een historisch zwarte liberal arts, baccalaureaat-instelling die is aangesloten bij de Christian Church (Disciples of Christ). De missie van het College is om een diverse populatie van levenslange leerlingen intellectueel, sociaal, spiritueel en persoonlijk voor te bereiden door interactieve diensten aan te bieden en gebruik te maken van verschillende modaliteiten voor het geven van instructies.

Ter ondersteuning van zijn missie heeft Jarvis Christian College deze leidende principes aangenomen:

Studiebeurs en levenslang leren: een leven lang leren bepleiten door studenten en personeel uit te dagen en te ondersteunen bij het nastreven van intellectuele, persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Dienstverlening: Opzettelijk een kwaliteitservaring bieden aan studenten, collega's, omliggende gemeenschappen en het land door middel van dienstverlening aan de gemeenschap en maatschappelijke betrokkenheid, aangezien dienstverlening de kern van ons beroep is.

Integriteit: ethisch gedrag vertonen binnen en buiten de academische omgeving, en goede rentmeesters zijn van onze financiële middelen, handelen als personen met een hoog karakter, geleid door een toewijding aan transparantie, eerlijkheid en eerlijkheid.

Respect: de leerstellingen van geloof, gezin en gemeenschap omarmen, die inclusiviteit en diversiteit garanderen, in het besef dat elk individu moet worden behandeld met professionaliteit, beleefdheid en vriendelijkheid.

Verantwoordelijkheid: verantwoordelijk en aansprakelijk zijn voor onze acties in elke situatie, in relatie tot het College, de gemeenschap en het land.

Christelijke ethiek: om te benadrukken dat het christelijke spirituele pad een ethische code biedt die, indien gevolgd, zal zorgen voor een beter persoon, een beter college, een betere gemeenschap en een betere wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Bachelor of Science in cyberbeveiliging
    • Tampa, Verenigde Staten
  • BSc (Hons) Cyberbeveiliging en digitaal forensisch onderzoek
    • Flic en Flac, Mauritius
  • Computer Science (Cyber Security) with a Year in Industry - BSc (Hons)
    • Canterbury, Verenigd Koninkrijk