Keystone logo
John Cabot University BA in geschiedenis
John Cabot University

BA in geschiedenis

Rome, Italië

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Aug 2024

EUR 20.700 / per year

Op de campus

Invoering

De Bachelor of Arts in History is ontworpen om de intellectuele breedte en de analytische vaardigheden te bieden waarmee studenten zinvolle verbanden kunnen leggen tussen het verleden en het heden. Daartoe worden majors uit de geschiedenis aangemoedigd om de culturele, sociale, economische en politieke factoren die bepalend zijn voor de manier waarop individuen, samenlevingen en culturen in de loop van de tijd veranderen, te interpreteren en in twijfel te trekken.

De geschiedenisfaculteit helpt studenten bij het ontwikkelen van de vaardigheden van historische analyse, kritisch lezen en schrijven, en onderzoek door een combinatie van enquêtecursussen en seminars voor beperkte inschrijving. Gedurende het geschiedenisprogramma ontwikkelen studenten hun intellectuele behendigheid, nieuwsgierigheid en verantwoordelijkheid, samen met onderzoeks- en communicatieve vaardigheden. Als zodanig biedt onze major geschiedenis een sterke basis voor een graduate studie in geschiedenis en aanverwante vakgebieden, beroepsopleiding (bijv. Rechtenstudie of lerarenopleiding) en carrières in elk vakgebied dat veel waarde hecht aan analytische en communicatieve vaardigheden.

141664_IMG_8264.jpg

Leerresultaten voor de majoor Geschiedenis

Studenten die de major van pre-Fall 2016 volgen, kunnen hier de leerresultaten bekijken.

 • LOS 1: Identiteit, interpretatie en ontwikkeling van goed beredeneerde en sterk ondersteunde verklaringen van belangrijke historische processen en ontwikkelingen.
 • LOS 2: Identiteit, interpreteren en uitleggen hoe interacties tussen verschillende groepen binnen afzonderlijke samenlevingen, staatsbesturen en culturen, samen met degenen die dergelijke grenzen overschrijden, hebben bijgedragen aan het vormen van onderscheidende historische identiteiten en resultaten.
 • LOS 3: Evalueer en analyseer verschillende wetenschappelijke argumenten en interpretaties met betrekking tot verschillende historische problemen en zal leren identificeren hoe historici verschillende culturen in de loop van de tijd hebben onderzocht en geïnterpreteerd.
 • LOS 4: Ontwikkel een begrip van hoe context en publiek bijdragen aan het vormgeven van historische interpretatie van en perspectief op het verleden door middel van de analyse van een verscheidenheid aan bronnen.
 • LOS 5: Word je bewust van het belang van het vinden, gebruiken en produceren van betrouwbare informatie en leer de academische integriteit en ethische normen in academisch werk te respecteren.

Vereisten voor de graad

A. De vaardigheidseisen van de universiteit in het Engels, wiskunde en vreemde talen.

B. De algemene distributievereisten van de universiteit in het Engels, wiskunde en wetenschap, sociale wetenschappen, geesteswetenschappen en schone kunsten. (Aan de General Distribution Humanities Requirements zal ook worden voldaan door de onderstaande kerncursussen te volgen.)

C. Kerncurriculum

 • HS 120 Inleiding tot de westerse beschaving I
 • HS 121 Inleiding tot de westerse beschaving II
 • HS 200 Geschiedenis doen
 • HS 201 De langetermijngeschiedenis van globalisering
 • Een HS-cursus van 200 of 300 niveaus in elk van de volgende gebieden: oude geschiedenis (vóór ca. 500 n.Chr.), Middeleeuwse geschiedenis (ca. 500-1500 n.Chr.), Vroegmoderne geschiedenis (ca. 1500-1800 n.Chr.), Moderne geschiedenis (ca. ca. 1800-2000 CE)
 • HM 460 Onderzoek en schrijven in de geesteswetenschappen
 • HS 480 Senior Thesis

De universiteit vereist een algemeen minimumcijferpuntgemiddelde van 2,00 in alle cursussen die aan de universiteit worden gevolgd, met niet meer dan twee cijfers lager dan de C- in kerncursussen die vereist zijn voor de major.

D. Major keuzevakken

Zeven HS-cursussen, waarvan er minstens vier op 300-niveau zijn. Ten minste twee hiervan moeten cursussen van 300 niveau zijn die worden aangeduid als 'Onderzoeksseminars' - studenten worden sterk aangemoedigd om deze af te ronden vóór het semester waarin ze zich inschrijven voor hun scriptie. Studenten worden aangemoedigd om relevante cursussen uit andere disciplines voor te stellen om als belangrijke keuzevakken te worden beschouwd. Dergelijke voorstellen moeten worden goedgekeurd door hun adviseur en de voorzitter van de afdeling Geesteswetenschappen.

E. Algemene keuzevakken voldoende voor een totaal van 120 studiepunten.

leerplan

Programma resultaat

Over de school

Vragen