Keystone logo
Johns Hopkins University

Johns Hopkins University

Johns Hopkins University

Invoering

In 145 jaar zijn we niet van die visie afgedwaald. Dit is nog steeds een bestemming voor excellente, ambitieuze wetenschappers en een wereldleider in onderwijs en onderzoek. Vooraanstaande professoren begeleiden studenten in de kunsten en muziek, geesteswetenschappen, sociale en natuurwetenschappen, techniek, internationale studies, onderwijs, het bedrijfsleven en de gezondheidsberoepen. Diezelfde faculteitsleden, samen met hun collega's van het Applied Physics Laboratory van de universiteit, hebben ons sinds 1979 elk jaar de leider van het land op het gebied van federale onderzoeks- en ontwikkelingsfinanciering gemaakt.

Dat is een passend onderscheid voor Amerika's eerste onderzoeksuniversiteit, een plek die een revolutie teweeg heeft gebracht in het hoger onderwijs in de VS en nog steeds kennis en ontdekkingen naar de wereld brengt.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

Locaties
  • Baltimore

    Baltimore, Verenigde Staten

    Vragen