Keystone logo
Kalamazoo College

Kalamazoo College

Kalamazoo College

Invoering

Kalamazoo College is een vooraanstaande instelling voor vrije kunsten en een van de 100 oudste hogescholen en universiteiten van het land. Visionaire baptisten stichtten k in 1833 als The Michigan and Huron Institute.

Het begon allemaal toen een jonge predikant genaamd Thomas Merrill in Michigan arriveerde met $ 7,00 en een plan om een baptistencollege aan de grens op te richten. In 1833, met de ambitieuze hulp van rechter Caleb Eldred, werd Merrills droom werkelijkheid en Kalamazoo College formeel.

De instelling veranderde haar naam in Kalamazoo College in 1855 toen het de mogelijkheid kreeg om graden te verlenen.

In de jaren die volgden, heeft het College vele tijdperken van groei en verandering doorgemaakt. Gebouwen, persoonlijkheden en academische programma's zijn gekomen en gegaan. Door dit alles hebben we een traditie van uitmuntendheid behouden die ongeëvenaard is onder de hogescholen voor vrije kunsten.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Kalamazoo

    Academy Street,1200, 49006, Kalamazoo

    Vragen