Keystone logo
Kajaani University of Applied Sciences

Kajaani University of Applied Sciences

Kajaani University of Applied Sciences

Invoering

Kajaani University of Applied Sciences ( KAMK ) is een proactieve, echt internationale universiteit in centraal Finland met een zeer sterke reputatie op regionaal en nationaal niveau. We zijn een levendige internationale leer- en ontwikkelingsgemeenschap, bestaande uit ongeveer 3000 studenten en 230 experts, die opereren in ons eigen compacte campusgebied, genesteld in de prachtige natuurlijke omgeving van Kajaani. We bieden een selectie van diploma's die alom worden gerespecteerd door de werkende gemeenschap, waaronder bachelor- en masterdiploma's die in het Engels worden afgeleverd. Als u wilt profiteren van het beroemde Finse onderwijs, kunt u ervoor kiezen om International Business, Esports Business, Sports and Leisure Management of Tourism & Hospitality Management te studeren bij KAMK .

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " src=" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/15/152202_152031_Campus_area1a.jpg " alt=" 152202_152031_Campus_area1a.jpg " data-json=" {"author":"© ","author_url":"","bron": ""}" />

Het ministerie van Onderwijs en Cultuur houdt nauw toezicht op de kwaliteit van het hoger onderwijs in Finland. KAMK heeft in Finland grote successen behaald in de uitkomstbarometers van het ministerie. Met name de kwaliteit van het onderwijs en de begeleiding wordt al jaren als de beste in Finland beschouwd. We zijn in 2018 uitgeroepen tot beste hogeschool van Finland en op basis van de feedback van studenten is onze studenttevredenheid de hoogste van Finland (2019).

Onze docenten benaderen elke student als een individu en helpen hen om hun persoonlijke expertisegebieden te identificeren en te ontwikkelen. De studies richten zich op het praktisch integreren van onderwijs in het echte beroepsleven en het opleiden van nieuwe professionals om in te spelen op de huidige behoeften van de arbeidsmarkt.

Onze campusfaciliteiten bevatten moderne technologieën zoals datacenters, game-design, 3D-printen en robotica-labs. We hebben ook een hypermoderne slimme sportschool, die gamingtechnologieën gebruikt in een digitale omgeving om leuke en effectieve fysieke training te bieden. Al onze faciliteiten bevinden zich binnen één campusgebied nabij het stadscentrum, op loopafstand van elkaar. Studentenhuisvesting is beschikbaar in nette, moderne appartementen op de campus en studenten kunnen genieten van de prachtige natuurlijke omgeving voor een breed scala aan vrijetijds- en sportactiviteiten.

Locaties

  • Kajaani

    Kajaani University of Applied Sciences P.O. Box 52

Vragen