Keystone logo
Kajaani University of Applied Sciences Bachelor's Degree in Business Information Technology, Game-ontwikkeling
Kajaani University of Applied Sciences

Bachelor's Degree in Business Information Technology, Game-ontwikkeling

Kajaani, Finland

42 Months

Engels

Full time

22 Jan 2025*

19 Aug 2025

EUR 6.000 / per year **

Op de campus

* De gezamenlijke aanvraag voor studies die beginnen in het najaar van 2025 vindt plaats van 8 tot 22 januari 2025.

** er is geen collegegeld voor EU / EER-burgers of uitwisselingsstudenten

Invoering

De studies in deze graad zijn gebaseerd op real-life projecten in gaming, aangezien studenten tijdens de studie hun eigen commerciële game-applicaties maken en publiceren, waardoor je een solide basis krijgt om een professionele game-ontwikkelaar te worden.

Op onze campus hebben we een unieke community van game-ontwikkelaars en bieden we onze studenten state-of-the-art leeromgevingen om te gebruiken! We zijn ook een Sony Playstation First Academic Partner - de enige in Finland!

Specialisatie: Gameontwikkeling

De bachelorgraad in bedrijfsinformatietechnologie aan Kajaani University of Applied Sciences biedt u een uitgebreide opleiding op het gebied van game-ontwikkeling. Binnen deze opleiding kun je ervoor kiezen om je te specialiseren in gameprogrammering, gamegraphics of gameproductie. Het programma gaat in het najaar van 2024 van start met de eerste aanvraagronde op 3 – 17 januari 2024!

Word een game-ontwikkelaar!

De mate benadrukt het toepassen van de geleerde theorieën in de praktijk. Basisstudies bieden je een sterke basis in projectwerk, zaken, talen en communicatie, evenals algemene vaardigheden op verschillende gebieden van game-ontwikkeling. Praktische projecten, praktische training en thesis zijn een geweldige manier om te leren, te communiceren en netwerken op te bouwen met het beroepsleven.

Ons brede netwerk van internationale partners geeft je uitstekende mogelijkheden om de specialisatie van je studie te verbreden via studentenuitwisseling.

Afgestudeerden van deze graad kunnen werk vinden in verschillende trainings-, ontwerp- en ontwikkelingstaken in game- en softwareontwikkeling. We hebben uitstekende connecties met bedrijven lokaal, in Finland en wereldwijd - onze alumni zijn in dienst van topbedrijven in de game-industrie, zoals Critical Force, Supercell, Ubisoft, Housemarque en Remedy, om er maar een paar te noemen. Het is ook mogelijk om ondernemerschapsvaardigheden in je studie te benadrukken en na je afstuderen een eigen bedrijf te starten.

Verhoog uw geluk en studeer Game Development bij KAMK!

Studeren in Kajaani

Al een aantal jaren op rij worden we erkend als een van de beste hogescholen in Finland om onderwijs en studentenbegeleiding van hoge kwaliteit te bieden.

Over de school

Vragen