Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Kansas State University Polytechnic Campus

Kansas State University Polytechnic Campus

Kansas State University Polytechnic Campus

Invoering

Ervaar de Wildcat Way

Op de Polytechnic Campus van de Kansas State University zetten we het geloof om in daden. Wanneer je dieper graaft dan theorie en leert in de klas, produceer je capabele, vooruitstrevende leiders die klaar zijn om mondiale problemen op te lossen. Je leert door te doen, hetzij door hands-on projecten, onderzoek, stages of wedstrijden.

Faculteitsleden zijn meer dan hun diploma's aan de wand; Ze zijn experts in het veld en hebben een passie voor het vertalen van hun knowhow naar de volgende generatie doeners. Kansas State Polytechnic biedt een opleiding, maar meer nog een ervaring. Bij Kansas State Polytechnic geloven we niet alleen in het verbeteren van de wereld door middel van luchtvaart, techniek, technologie en service - we doen het ook echt.

110082_Facilities_StudentLifeCenter.jpg

Onze overstap naar een polytechnische campus sterkt onze belofte om een ​​kleine campus-sfeer te creëren met een professionele leeromgeving die is gebouwd op basis van theorie, baanbrekend onderzoek en toepassing in de industrie. Als student breng je concepten en theorieën tot leven door actief lesgeven in de klas en projectmatig werken te combineren. Kansas State Polytechnic biedt een kleine campus-sfeer met een professionele leeromgeving, gebouwd op theorie, onderzoek en industriële toepassing in de klas.

110081_Undergrad_General6.jpg

Familiewaarden

K-Staters beschouwen zichzelf als familie en dat geloof schijnt door bijdragen die zo uiteenlopend zijn als onze leden. Onderzoekers bedenken oplossingen voor problemen die een leven kunnen redden over de hele wereld, en studenten gaan op zaterdagochtend samen voor een taakstraf. Duizenden Wildcat-fans pakken onze stadions in eenstemmig samen en ons leiderschap begeleidt ons op een manier die past bij de verplichtingen van een grondbeurzenuniversiteit.

In feite kunnen deze verplichtingen worden beschouwd als onze gezinswaarden, en de vele manieren waarop we ze bereiken zijn de Wildcat Way. We nodigen je uit om mee te rijden omdat er altijd ruimte is voor nog een plaats in de K-State-familie.

Wie we zijn en wat we aanbieden:

Kansas State University is een onderzoeks-, land-subsidie-instelling, opgericht in 1863. K-State is een van de top 75 openbare universiteiten in de Verenigde Staten en is op weg om in 2025 een Top 50 openbare onderzoeksuniversiteit te worden!

Studenten kunnen kiezen uit 15 niet-gegradueerde programma's en een professionele Master of Technology, waardoor de universiteit een even diverse gemeenschap van traditionele en niet-traditionele studenten. Kansas State Polytechnic is er trots op een van de vier campussen in het Kansas State University-systeem te zijn.

110083_Facilities_CollegeCenter.jpg

Locaties

  • Salina

    Salina, Verenigde Staten

    Vragen