Keystone logo
Kansas State University Polytechnic Campus Digitale mediatechnologie
Kansas State University Polytechnic Campus

Digitale mediatechnologie

Salina, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 24.040 / per year *

Op de campus

* Internationaal: $ 24,040 (prijs per academiejaar).

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Overzicht

Studenten in de digitale media-technologie-programma-optie worden effectieve gebruikers van digitale mediatechnologie om te communiceren met een wereldwijd publiek. De bestudeerde onderwerpen omvatten video, audio, fotografie, computergraphics en animatie. Voeg een gezonde dosis computertechnologieën toe, zoals webontwikkeling, computerprogrammering, mobiele applicatie-ontwikkeling en netwerktechnologieën, en het maakt een unieke mix van vaardigheden voor het lanceren van een opwindende en lucratieve carrière.

Professionele opties

Kansen in digitale mediatechnologie groeien voortdurend. Banen die momenteel gebruikmaken van digitale mediatechnologie zijn technisch schrijver, ontwerper van webpagina's, ontwerper van computergraphics, bibliothecaris, nieuwsverslaggever, art director, ontwerper van bewegende beelden, producent van elektronische geluidseffecten, ontwikkelaar van computerspellen, fotograaf, onderwijstechnoloog en videograaf. Veel mensen op deze gebieden zijn zelfstandige adviseurs en ondernemers, terwijl anderen voor een breed scala van bedrijven en industrieën werken.

110090_Undergrad_WithTeacher2.jpg

academici

Veel opleidingen bieden de mogelijkheid om visuele communicatie met computergraphics te bestuderen of om computerprogrammering te bestuderen, maar slechts weinigen bieden de mogelijkheid om beide gebieden samen te bestuderen. Dat maakt de digitale mediaoptie van Kansas State Polytechnic uniek. Studenten digitale media die een interesse in visuele communicatie combineren met een interesse in computertechnologieën, zullen zichzelf voortstuwen in een elite segment van de beroepsbevolking.

Er zijn niet genoeg mensen die zowel visueel ontwerp als computerprogrammering begrijpen om aan de vraag van de markt te voldoen. Degenen die beide vaardigheden onder de knie hebben, kunnen werken in de meest geavanceerde sectoren, inclusief entertainment, onderwijs, verkoop en nieuwe mediabedrijven.

Het digitale mediatechnologieprogramma van Kansas State Polytechnic is een hybride van ontwerp, computerprogrammering en fysica. Het geeft studenten een unieke set van zowel creatieve als technische vaardigheden. Het curriculum stelt studenten in staat om de expertise te ontwikkelen die nodig is in video, audio, fotografie, animatie en computergraphics om digitale oplossingen voor moderne communicatie tot stand te brengen.

Academisch Curriculum

De digitale media-technologie-programmaoptie bereidt studenten voor om effectieve gebruikers van digitale mediatechnologie te worden voor communicatie met een 21e-eeuws mondiaal publiek. Het omvat cursussen in visuele geletterdheid; computer grafische software applicaties; multimediatechnologieën zoals digitale video en audio, digitale fotografie en computerprogrammering; hardware en administratie, waarin u computers assembleert en software installeert; en netwerktechnologie.

Deze graadoptie biedt een unieke mix van visuele communicatie en computertechnologieën die afgestudeerden zullen uitrusten met een reeks vaardigheden die in een hoge en groeiende vraag op de markt zijn.

Digitale media (pdf)

110081_Undergrad_General6.jpg

Carrièremogelijkheden

Zoals de website van het programma zegt: "Studenten in de digitale mediatechnologie leren meer over de nieuwste ontwikkelingen in de communicatie met een wereldwijd publiek met behulp van digitale mediatechnologie. De bestudeerde onderwerpen omvatten video, audio, fotografie, computergraphics en animatie. Voeg een gezonde dosis computertechnologieën toe, zoals webontwikkeling, computerprogrammering en netwerktechnologieën, en je hebt een unieke combinatie van vaardigheden om een ​​zeer opwindende en lucratieve carrière te maken. "

Het programma kan op zichzelf staan ​​als een tweejarige associate's degree, en studenten hebben de mogelijkheid om nog eens twee jaar extra cursussen te voltooien om een ​​bachelor in technologiebeheer te behalen met de nadruk op digitale mediatechnologie. Raadpleeg de eerste twee websites in het gedeelte 'Verwante koppelingen' hieronder voor meer specifieke informatie over het programma.

Gerelateerde carrièetitels

Ontwikkelaar van computerspellen
Computer grafische ontwerper
Fotograaf
Technische schrijver
videograaf
Webpaginaontwerper

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Bachelor of Arts in digitale media en communicatie (met dual degree-optie)
    • Geneva, Zwitserland
  • Bachelor of Science in digitale cinematografie
    • Winter Park, Verenigde Staten
  • BSc in digitale mediatechnologie
    • Kingston upon Thames, Verenigd Koninkrijk