Keystone logo
Karelia University Of Applied Sciences

Karelia University Of Applied Sciences

Karelia University Of Applied Sciences

Invoering

Welkom bij Karelia University Of Applied Sciences

De weg naar een geweldige toekomst is geplaveid met vaardigheden en expertise. Karelia University Of Applied Sciences (Karelia UAS) is er trots op deel uit te maken van deze ontwikkeling door bekwame professionals op te leiden. Karelia UAS is een multidisciplinaire, breed verbonden, internationale en innovatieve organisatie die onderwijs aanbiedt dat leidt tot bachelor- en masteropleidingen. Karelia UAS is actief in zeven studiegebieden en biedt 22 programma's, waarvan vijf masterstudies. De studiegebieden zijn gezondheidszorg en sociale studies, bedrijfskunde, techniek, bosbouw, media en hospitality management. Karelia UAS is actief op twee campussen in de nabijheid van het stadscentrum van Joensuu in het uiterste oosten van Finland.

Karelia UAS is een belangrijke en erkende operator in het onderwijs en speelt een sleutelrol in regionale ontwikkeling en activiteiten op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en innovatie (RDI). Karelia UAS opereert actief in verschillende nationale en internationale netwerken. Internationale partnernetwerken omvatten veel Aziatische, Afrikaanse, Europese en Noord- en Zuid-Amerikaanse landen. China is een van de belangrijkste partnerlanden waar de onderwijssamenwerking actief en systematisch wordt ontwikkeld in samenwerking met de partners.

Wij bieden uitstekende voorwaarden voor internationaal georiënteerde studenten die er samen met ons naar streven de experts van de toekomst te zijn. In Karelia University Of Applied Sciences werken alle studenten nauw samen met lokale bedrijven en met andere onderwijsinstellingen aan spannende onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten. Elke student bouwt tijdens zijn studie een solide basis op in zijn vakgebied. Het curriculum is aangepast aan de eigen voorkeuren en behoeften van elke student en wordt aangevuld door nauw contact met toekomstige werkgevers. Een diploma van de Karelia University Of Applied Sciences graad geeft de professionele vaardigheden die nodig zijn voor een lonende toekomst.

Karelia University Of Applied Sciences","author_url":"","source":""}" />

141923_141849_karelia-image-students.jpg

Onze heldere wereld

 • Studenten: 3867
 • Personeel: 303
 • Toegekende graden: 742
 • Studententevredenheid: 81%

De internationale studenten van onze Bright World

 • Internationale diplomastudenten:
 • Uitwisselingsstudenten / jaar: 150 uitgaand, 120 inkomend

Campussen van Karelië UAS

De campussen van de Karelia University of Applied Science opereren op twee locaties in Joensuu. De campussen zijn multi-field leer- en ontwikkelomgevingen die studiemogelijkheden mogelijk maken over de grenzen van verschillende opleidingen heen.

Op de Wärtsilä Campus werken studenten International Business, Business Economics, Tourism, Forestry en Engineering aan hun professionele toekomst. Op de Tikkarinne Campus bouwen studenten Verpleegkunde, Fysiotherapie, Sociale Dienst, Sociale Zaken en Gezondheidszorg aan hun carrière. Tikkarinne ligt vlakbij het stadsziekenhuis in Niinivaara.

De campussen liggen dicht bij elkaar en zijn gemakkelijk te voet of met de fiets te bereiken. Op onze campussen zul je genieten van een ontspannen en warme leeromgeving en deel uitmaken van onze ondersteunende gemeenschap. Onze campussen zijn vanuit alle delen van de stad gemakkelijk bereikbaar met de fiets en de bus.

Onze campussen zijn modern; Dankzij de draadloze internettoegang en groepswerk- en computerfaciliteiten kunt u efficiënt studeren. Onze campusfaciliteiten bieden veelzijdige plekken voor zelfstudie. Ook is de veiligheid van onze studenten onze prioriteit: het beveiligingssysteem werkt de klok rond en is flexibel genoeg om studenten tot 21.00 uur 's avonds op de campus te laten werken.

De bibliotheek bevindt zich op de Tikkarinne Campus met een computerlokaal, een studeerkamer, studiebureaus en groepswerkruimtes. Collecties van de bibliotheek bestaan uit boeken, scripties, kranten en tijdschriften, zowel gedrukt als elektronisch. Onze bibliothecarissen ondersteunen studenten bij het zoeken en lenen.

De Campus-restaurants bieden je warme en betaalbare ontbijt, lunch en snacks tegen lage studentenprijzen.

Studentengezondheidszorg is altijd beschikbaar voor basisgezondheidskwesties met moderne faciliteiten en oprechte zorg van onze verpleegkundigen.

Op de eerste studiedag krijg je een parkeervergunning van de campusbeheerder.

Locaties

 • Joensuu

  Wärtsilä Campus, Karjalankatu 3, 80200, Joensuu

  • Joensuu

   Tikkarinne 9, 80200, Joensuu

   Vragen