Keystone logo
Kasem Byndit University

Kasem Byndit University

Kasem Byndit University

Invoering

Kasem Bundit University werd opgericht na een reeks onderwijsinstellingen door een team van onderwijsbeheerders met eerdere ervaringen in het primair en secundair onderwijs. In 1960 werd Kasem Phithaya School opgericht in 1960, met lessen van Prathom 1 tot Matayom 6. Later in 1968 werd Kasem Polytechnic College opgericht, met lessen van Certificate in Vocational Education (Cert. Voc), Diploma in Vocational Education (Dip . Voc), en Diploma in Technologie (Dip. Voc.), Met verschillende majors variërend van Bedrijfskunde, Accountancy, Management, Financiën, Bankwezen, Marketing, Secretariaat tot Computerwetenschappen. Met idealisme en vastberadenheid om nog een stap te zetten in het opzetten van tertiair onderwijs, richtten ze uiteindelijk op 24 februari 1987 "Kasem Bundit College" op.

In 1987 bood Kasem Bundit College bachelordiploma's in bedrijfskunde en rechten aan met 97 studenten in het eerste jaar. Met de vastberadenheid van het universitaire management om het onderwijs te verbeteren, boden ze voortdurend meer graden aan in diverse onderwijsgebieden. In 1993 verleende het Ministerie van Onderwijs in Thailand de goedkeuring voor "Kasem Bundit College" om door te stromen naar "Kasem Bundit University".

Momenteel heeft de universiteit een studentenbestand van meer dan 10.000, waaronder meer dan 500 afgestudeerde studenten en een voltijdse faculteit van hoog kaliber, aangevuld met een groot aantal deeltijdinstructeurs die relevante zakelijke en industriële kringen vertegenwoordigen, naast die uit overheidssectoren.

Alle programma's die worden aangeboden aan de Kasem Bundit University zijn goedgekeurd door het Office of The Higher Education Commission in Thailand. De verleende graden omvatten bachelordiploma's, masterdiploma's en doctoraten, zowel Thaise programma's (onderwezen in het Thais) als internationaal programma (onderricht in het Engels).

Locaties

  • Min Buri

    Thanon Rom Klao,60, 10510, Min Buri

    Vragen