Keystone logo
Kaunas University of Technology Bachelor of Science in de informatica
Kaunas University of Technology

Bachelor of Science in de informatica

Kaunas, Litouwen

4 Years

Engels, Litouws

Full time

Request application deadline

Sep 2024

EUR 3.727 / per year *

Op de campus

* Gedeeltelijke vrijstelling van collegegeld (tot 50%) is beschikbaar voor alle studenten, afhankelijk van hun gekozen studieprogramma en hun toelatingsscore. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Universiteit.

Invoering

KTU is de leider in Litouwen op het gebied van computerwetenschappelijke studies en de bacheloropleidingen op dit gebied staan constant in de lijst van de meest populaire onder de toekomstige studenten.

Waarom @KTU?

Bachelor Informatica- studies richten zich op programmeertechnologieën, internet en driedimensionale afbeeldingen. Cloud computing, hedendaagse vaste, mobiele of draadloze toegangsnetwerken behoren tot de technologieën die in de cursus worden bestudeerd. De afgestudeerden van dit programma beheersen de vaardigheden van het beheren van real-world informatiemodellen en processen van geautomatiseerde toepassingsgebieden, en verwerven de competenties voor de onafhankelijke oprichting van online IT- en multimediadiensten. Daarmee behoren ze tot de meest gewilde werknemers op de arbeidsmarkt.

In 2020 kreeg de opleiding KTU BSc Informatica het kwaliteitslabel Investor's Spotlight , opgesteld door Investor's Forum samen met het bureau Invest Lithuania. Investor's Spotlight wordt toegekend aan die opleidingen die het beste aansluiten bij de verwachtingen van het bedrijf.

  • Kaunas wordt Baltic IT-hub genoemd: Devbridge Group, NFQ Technologies, Barclays, Bentley systems, Intermedix, Teltonika, Virtustream hebben hier allemaal hun vestigingen voor de ontwikkeling van IT-services
  • Mogelijkheid om tijdens de studie certificaten van Cisco Certified Network Associate (CCNA™) en Microsoft Certified Systems Administrator (MCSA™) te behalen

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Beurzen en financiering

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen