Keystone logo
Kaunas University of Technology Bachelor of Science in de nieuwe mediataal
Kaunas University of Technology

Bachelor of Science in de nieuwe mediataal

Kaunas, Litouwen

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

EUR 2.865 / per year

Op de campus

Invoering

Deze opleiding richt zich op talen en hun toepassing in verschillende media. Als je Nieuwe Mediataal studeert, leer je hoe je taal kunt gebruiken in blogs en sociale netwerken, en verwerf je vaardigheden en kennis van taaltoepassingen voor audiovisuele kunsten, software, websites, videogames.

Dit programma is bedoeld voor diegenen die willen leren "spelen" met taal, de subtiliteiten van elektronische communicatie onder de knie willen krijgen, de "grammatica" van visueel ontwerp willen analyseren en een goede beheersing van vreemde talen willen krijgen. De studenten Nieuwe Mediataal leren tijdens hun studie minimaal één extra taal en kunnen bijvakken kiezen in het gekozen vakgebied.

KTU's BSc New Media Language is een gezamenlijk programma van het Applied European Languages (AEL)-netwerk, wat betekent dat de studenten twee jaar van hun studie in Spanje, Frankrijk of andere landen aan de netwerkuniversiteiten kunnen doorbrengen.

De afgestudeerden van New Media Language kunnen een carrière zoeken in elke organisatie en projecten uitvoeren op het gebied van communicatie, public relations, uitgeverijen, marketing, reclame, mediaontwerp, vertaalgebieden.

  • 24 ECTS in IT-vakken om de afgestudeerden vaardigheden te bieden die specifiek zijn voor het vakgebied;
  • BA+ competenties en de mogelijkheid om minoren te kiezen in het gekozen studiegebied;
  • Moedertaalsprekers van Frans, Duits, Russisch, Italiaans, Spaans of Zweeds leren u uw tweede/derde taal.

Belangrijkste redenen om aan KTU . te studeren

  1. Studenten kunnen een tweede en/of derde vreemde taal beheersen door te kiezen uit Frans, Duits, Russisch, Italiaans, Spaans of Zweeds, gegeven door moedertaalsprekers.
  2. Het interdisciplinaire programma is gericht op talen en de toepassing van verschillende media: blogs, sociale websites, beeldende kunst, software, websites, videogames, enz.
  3. Het studieprogramma plant 18 ECTS in IT-vakken om de vaardigheden van het werken in en met internet en andere media te consolideren.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen