Keystone logo
Kaunas University of Technology Bachelor of Science in elektronica en elektrotechniek
Kaunas University of Technology

Bachelor of Science in elektronica en elektrotechniek

Kaunas, Litouwen

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

EUR 3.727 / per year *

Op de campus

* Gedeeltelijke vrijstelling van collegegeld (tot 50%) is beschikbaar voor alle studenten, afhankelijk van hun gekozen studieprogramma en hun toelatingsscore. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Universiteit.

Invoering

Elektronica en elektrotechniek aan de KTU is een uniek studieprogramma omdat het kennis biedt op twee gebieden van engineering - elektronica en elektrisch. Dit zijn de twee gebieden die belangrijk zijn voor een grote verscheidenheid aan industrieën. Experts en ingenieurs op deze gebieden die innoveren, verbeteren en veilige elektrische en elektronische systemen creëren, zijn van het grootste belang op een wereldwijde arbeidsmarkt.

Waarom @KTU?

Tijdens je bacheloropleiding Elektronica en Elektrotechniek aan KTU, krijg je een sterke basis in elektronica-engineering, waardoor je de competenties kunt ontwikkelen die vereist zijn in zowel elektronica als elektrotechniek.

Na je afstuderen kun je je kennis en vaardigheden uitbreiden met het oog op een master in Electronics Engineering of Electrical Engineering.

  • De vraag naar gekwalificeerde elektronica- en elektrotechnici is erg hoog - alleen in Litouwen zullen tegen 2022 meer dan 700 elektronica- en elektrotechnische specialisten in dienst zijn
  • Een enorme diversiteit aan onderwijslaboratoria: het installeren van de nieuwste apparatuur voor onderwijslaboratoria wordt ondersteund door de EU en gesponsord door wereldwijde merken en bedrijven
  • Hands-on leren door middel van projectactiviteiten

toelatingen

leerplan

Beurzen en financiering

Over de school

Vragen