Keystone logo
Kean University College of Education

Kean University College of Education

Kean University College of Education

Invoering

Kean University, opgericht in 1855, was de eerste openbare postsecundaire instelling in New Jersey. Met een rijke geschiedenis van excellentie en innovatie in het hoger onderwijs, is Kean een levendige en diverse universiteit van wereldklasse met meer dan 50 niet-gegradueerde majors en meer dan 60 opties voor graduate studie, waaronder zes doctoraatsprogramma's in verschillende disciplines.

Kean University in Union, New Jersey, van oorsprong een lerarenopleiding, is uitgegroeid tot een uitgebreide, wereldwijde instelling voor hoger onderwijs met een diverse inschrijving van meer dan 16.000 niet-gegradueerde en afgestudeerde studenten. Kean's missie is om een betaalbare, toegankelijke en wereldklasse opleiding te bieden die studenten voorbereidt om kritisch en creatief te denken en te reageren in een snel veranderende wereld.

De universiteit zet haar nalatenschap voort als een topproducent van leraren in New Jersey en is een groeiend educatief centrum op het gebied van zaken, gezondheidszorg en technologie. De zes undergraduate hogescholen - de College of Business and Public Management; het College van Onderwijs; het College of Liberal Arts; het College voor Natuurwetenschappen, Toegepaste Wetenschappen en Gezondheidswetenschappen; Michael Graves College; en het New Jersey Center for Science, Technology and Mathematics - bieden meer dan 50 niet-gegradueerde graden over een volledig scala aan academische onderwerpen. Nathan Weiss Graduate College biedt zes doctoraatsopleidingen en meer dan 60 opties voor graduate studie die leidt tot masterdiploma's, professionele diploma's of certificeringen.

Locaties

  • Jersey City

    1000 Morris Avenue Union, New Jersey 07083, , Jersey City

    Vragen