Keystone logo
Keuka College

Keuka College

Keuka College

Invoering

Keuka College is opgericht in 1890 en is gelegen aan de oever van Keuka Lake in de staat New York's Finger Lakes. Keuka College is een particuliere, undergraduate en graduate, residentiële college dat bacheloropleidingen en masteropleidingen biedt op de campus en via haar Versnelde Studies voor volwassenen Programma en internationale programma's in China en Vietnam.

Ongeacht de graad of locatie, Keuka College afgestudeerden bogen op belangrijke, real-world ervaring dat werkgevers en graduate schools indruk.

En dat komt omdat ervaringsleren is al lange tijd de hoeksteen van het Keuka College ervaring. Een aantal zeer gerespecteerde, nationale bronnen hebben het Keuka College ervaring geprezen, met inbegrip van de gedrukte media (US News & World Report, The New York Times, Washington Monthly), educatieve stichtingen (Carnegie Stichting voor de vooruitgang van het lesgeven), en zelfs de Witte Huis (voorzitter van de Gemeenschap Higher Education Service Honor Roll).

In het hart van het engagement Keuka College te leren ervaringsgerichte is veldperiode, een verplichte stageprogramma voor ons huis campus undergraduate studenten. Elk jaar, zij vergaren 140 uur hands-on ervaring, het in praktijk brengen wat ze geleerd hebben in de klas. Studenten kunnen ervoor kiezen om internationaal gebied Perioden met het College partner universiteiten of op hun eigen na te streven.

Keuka College biedt 34 bacheloropleidingen op zijn huis campus, veel met gespecialiseerde concentraties; 27 minderjarigen; en zelf ontworpen majors. Keuka College biedt ook opleidingen zeven masteropleidingen en pre-professionele programma's in de tandheelkunde, recht, geneeskunde, diergeneeskunde, optometrie, apotheek en fysiotherapie.

Dienstverlening aan de gemeenschap is een essentieel onderdeel van het Keuka College ervaring sinds het werd opgericht en vandaag de dag, alle van de 40-plus clubs op de home campus zijn verplicht om ten minste een taakstraf project elk semester te voeren. Keuka College biedt 17 intercollegiate sport en een verscheidenheid aan intramurale sporten op zijn thuis campus.

Via haar Versnelde Studies for Adults Program (ASAP), het College biedt afstuderen bacheloropleidingen in organisatiemanagement, strafrechtstelsels, maatschappelijk werk, en verpleging, evenals master's graden in het management, strafrecht administratie, en verpleging op locaties rond New york staat. Het College strekt zich ook opleidingsmogelijkheden via het internet door middel van haar Wertman Office of Distance Education.

Keuka College is ook een belangrijke educatieve speler in de Pacific Rim, met 2680 Chinese studenten die graden Keuka College op vier partneruniversiteiten, een van de grootste inschrijvingen van een Amerikaanse universiteit die in het land. Een andere 505 Vietnamese studenten zijn eveneens doen op twee universiteiten in Vietnam. Meer dan 110 internationale studenten studeren op de home campus.

Onze waarden

• Integriteit. Op Keuka College, gedragen ethisch en integer betekent eerlijk, beloften te houden, en met respect voor de eigendommen en belangen van anderen. Onze persoonlijke en professionele integriteit begeleidt de acties van ons college gemeenschap, ondersteunt de karakterontwikkeling, wellness en spiritualiteit van onze studenten, en maakt ons tot een meer maatschappelijk middenveld. Keuka College ontwikkelt integriteit en ethisch gedrag in haar studenten door middel van het curriculum en door consistente modellering van eerlijk en oprecht gedrag van de faculteit, personeel, administratie en alumni.

• Academische uitmuntendheid. Op Keuka College, academische uitmuntendheid staat centraal in educatieve missie van het college, en hoge verwachtingen worden gesteld aan studenten en docenten gelijk. Wij waarderen intellectuele prestatie en wetenschap, maken gebruik van innovatieve en boeiende educatieve praktijken om de hele persoon te ontwikkelen, en benadrukken de teelt van kritisch denken en de liefde van leren. Academische uitmuntendheid is niet alleen een functie van de intellectuele capaciteiten van leerlingen van het college, maar is sterk afhankelijk van de kwaliteit en de nauwkeurigheid van het onderwijs / leerproces.

• Student-gerichtheid. Op Keuka College, bieden wij een holistische leerervaring bevorderen van de intellectuele en persoonlijke groei van elke student. Studenten, docenten, medewerkers en alumni zijn bezig op een manier die het leerproces verbindt met de wereld buiten het college. Door middel van academische programma's, samenwerkingsverbanden en ervaringsleren ervaringen, Keuka College studenten verbreden hun vaardigheden en perspectieven van de carrière, persoonlijke verantwoordelijkheid, wellness, en maatschappelijk engagement.

• Diversiteit. Op Keuka College, erkennen wij, respect en onze verschillen te vieren. Onze gemeenschap bestaat uit vele identiteiten, die elk een waarde perspectief. We stimuleren een inclusieve omgeving waarin we bewust werken aan begrip, respect, en waarderen van diversiteit. Daarbij, we gaan dan tolerantie voor begrip en wederzijds respect.

• Global Perspective. Op Keuka College, met een mondiaal perspectief betekent dat je open-minded bij het werken met mensen van verschillende geografische herkomst en cultureel erfgoed - leren van hen en zij van ons. Om de leerlingen voor te bereiden op de wereld van de 21e eeuw, bieden wij hen de kans te leren en interactie met andere culturen, volkeren, en perspectieven. Blootstelling student gebeurt op vele manieren - in de klas door middel van onze nationale en internationale academische programma's en curricula, en buiten de klas door middel van meerdere mogelijkheden om te communiceren met mensen met verschillende achtergronden en ervaringen.

• Rentmeesterschap. Op Keuka College, we zijn toegewijd aan het behoud en de opbouw van onze erfenis voor toekomstige generaties en voor het bevorderen van een gevoel van verantwoordelijkheid en betrokkenheid bij het college. Actief rentmeesterschap is een ethische en institutionele verantwoordelijkheid die voorzichtig, verstandig gebruik en beheer van onze middelen belichaamt, met inbegrip van onze mensen, financiële holdings, natuurlijke hulpbronnen en kapitaalgoederen. Het college en de kiezers hebben een morele en financiële noodzakelijk om onze vele en gevarieerde middelen te gebruiken op manieren die effectief, efficiënt en duurzaam zijn.

• Burgerschap. Op Keuka College, wij geloven burgerschap omvat aspecten van leiderschap, service, en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Alle leden van de Keuka College gemeenschap streven naar goede leiders en voorbeeldige burgers. Effectieve leiders en burgers vertonen gemeenschappelijke kenmerken van de wijsheid, vastberadenheid, visie, emotionele intelligentie, empathie en sociale verantwoordelijkheid. We actief modelleren deze kwaliteiten en mentor hun ontwikkeling, waarbij wordt aangetoond en het stimuleren van voorbeeldige burgerschap - lokaal, nationaal en mondiaal.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Keuka Park

    141 Central Avenue Keuka Park, New York 14478

Vragen