Keystone logo
Keystone College Online

Keystone College Online

Keystone College Online

Invoering

Afweging van de eisen van een carrière en gezin kan een uitdaging zijn. Op Keystone College Wij geloven dat uw educatieve doelstellingen kunnen worden bereikt door een mix van de virtuele klas en het traditionele klaslokaal, door het nemen van lessen door een van onze dag, 's avonds of in het weekend formaten, tijdens de traditionele 15-week semester.

Online leren, soms aangeduid als e-learning, is een vorm van onderwijs op afstand. Online cursussen worden geleverd via het internet en is toegankelijk vanaf elke computer met een webbrowser. Elk moment, elke plaats, kunt u inloggen op uw virtueel klaslokaal om een ​​opdracht uit te voeren, chatten met een klasgenoot, of vraag je docent een vraag.

Online cursussen kunnen worden

Asynchronous - geleverd op uw gemak elk gewenst moment en plaats Synchroon - u bent online op een bepaald tijdstip

Wat te verwachten

Online cursussen zijn ideaal voor u van uw werkschema of familie verplichtingen niet toestaan ​​om lessen bij te wonen op de campus.

U kunt deelnemen aan lessen vanuit het comfort van uw huis U wordt verwacht om deadlines te halen voor opdrachten die essays, quizzen, examens, onderzoek, en de groep projecten kunnen omvatten. U wordt verwacht om deel te nemen aan online discussies en activiteiten. Je moet zelf-discipline en motivatie hebben om een ​​online leren.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • La Plume

    Keystone College, PO Box 50, One College Green

    Vragen