Keystone logo
Kadir Has University Bachelor in economie
Kadir Has University

Bachelor in economie

Istanbul, Turkije

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 12.000 / per year

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

samenlevingen van vandaag hebben diverse economische problemen, zoals inkomensongelijkheid, de verschillen tussen de niveaus economische ontwikkeling in de verschillende landen, economische crises van tijd tot tijd, werkloosheid en inflatie. Er is altijd een behoefte om te begrijpen en de oorzaken en gevolgen van deze problemen te verklaren. Als zodanig is er een sterke interesse in de economische wetenschap geweest. Daarnaast zijn er diverse kwesties in verband met de economische beslissingen van individuen, zoals het verbruik en de besparing behoren ook tot de problemen die de economie onderzoekt.

In het Departement Economie, streven wij ernaar om individuen die de verschillende economische verschijnselen in de economie kan begrijpen, en het gebruik van economische gegevens en informatie om te reageren en te analyseren op deze verschijnselen te voeden. Een van de belangrijkste doelen van ons onderwijs is om onze studenten met de nodige probleemoplossende vaardigheden te bieden, zodat ze oplossingen voor de economische problemen van het individu en de samenleving kan ontwikkelen door gebruik te maken van hun kennis van de economie. Hiertoe zijn onze studenten begiftigd met niet alleen economische theorie, wiskunde, statistische analyse en econometrie, maar met politieke economie en economische geschiedenis. Als een belangrijke pijler van ons onderwijs strategie, we vooral benadrukken het ontwikkelen van vaardigheden van onze studenten voor te bereiden op zelfstandig werk. De nabijheid en de frequentie van de faculteit-student interactie en de frequentie, de aanvragen die tijdens het onderwijsproces en de begeleiding die aan de studenten zijn essentieel voor onze filosofie.

De meeste van onze afgestudeerden vinden werkgelegenheid in de binnenlandse en buitenlandse bedrijven private sector. Ons curriculum biedt de nodige kennis en vaardigheden voor onze studenten carrière doelen. Onze cursussen worden gegeven in het Engels en onze studenten vinden kansen om vreemde talen te ontwikkelen en gebruik ze effectief, die noodzakelijk en belangrijk in de huidige internationalisering van de Turkse economie. Onze afgestudeerden mogelijkheden om te werken als consultant, instructeur, en senior manager in de industrie, banken, verzekeringen, en de beurs sectoren vinden het ook, en in internationale organisaties. Veel van onze afgestudeerden hebben ook gegaan naar graduate graden na te streven in Turkije en in het buitenland.

Een belangrijk kenmerk van ons programma is dat onze faculteit leden hebben doctorale graden van gerenommeerde universiteiten in Turkije en in het buitenland, en hebben hun onderzoeksresultaten in gerespecteerde internationale wetenschappelijke publicaties verschenen. We hebben een speciale nadruk op het onderzoek op onze afdeling.

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen