Keystone logo
Kingston University BA in beeldende kunst en kunstgeschiedenis
Kingston University

BA in beeldende kunst en kunstgeschiedenis

Kingston upon Thames, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9.250 / per year *

Op de campus

* Britse studenten: £ 9.250 per jaar | internationaal: £ 15.800 voor het eerste jaar

Invoering

Waarom voor deze cursus kiezen?

Deze cursus helpt je je creatieve potentieel in beeldende kunst te realiseren en ontwikkelt vaardigheden om hedendaagse kunst te begrijpen. Je verkent traditionele vormen van schilderkunst en beeldhouwkunst met nieuwe vormen zoals film en digitale prentkunst. Je ontwikkelt ook visuele analysevaardigheden en historische kennis door een reeks afbeeldingen, teksten en objecten te verkennen.

Kingston University is een medewerker van het Institute of Contemporary Arts (ICA), dus u krijgt een gratis lidmaatschap en toegang tot seminars en evenementen. Onze banden met de industrie omvatten ook de Tate, Stanley Picker Gallery, Drawing Room, Five Years en Traffic.

De focus van de cursus ligt op persoonlijke en professionele ontwikkeling en je krijgt de kans om deel te nemen aan externe projecten en wedstrijden. Je krijgt ook de kans om je werk tentoon te stellen in onze eigen galerie en op andere locaties in Londen.

Redenen om voor Kingston te kiezen

  • Kingston staat gerangschikt in de top vijf in Londen voor kunst (Guardian University League-tabellen 2022).
  • De universiteit is een medewerker van het Institute of Contemporary Arts (ICA), dus je krijgt een gratis lidmaatschap en toegang tot seminars en evenementen.
  • Je krijgt de expertise om onafhankelijk denken en vertrouwen in je praktijk te ontwikkelen, evenals overdraagbare vaardigheden die geschikt zijn voor werk in de creatieve industrie.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Voorzieningen

Over de school

Vragen