Keystone logo
Kingston University BA in creatieve en culturele industrieën: ontwerpmarketing
Kingston University

BA in creatieve en culturele industrieën: ontwerpmarketing

Kingston upon Thames, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9.250 / per year *

Op de campus

* Britse studenten: £ 9.250 per jaar | internationaal: £ 15.800 voor het eerste jaar

Invoering

Waarom voor deze cursus kiezen?

Deze cursus bereidt je voor op een carrière in designmarketing in de creatieve industrie. Je ontwikkelt de praktische en analytische vaardigheden die nodig zijn om marketingmateriaal te creëren en gebruikerservaringen te ontwerpen in verschillende media en digitale omgevingen.

Je leert visualiseren, samenwerken, experimenteren en projectmanagement terwijl je werkt aan real-world projecten met andere studenten en professionals uit de industrie. Je ontwikkelt ook je kennis van de creatieve industrie, waarbij je onderwerpen als design thinking, branding en strategie voor creatieve organisaties verkent. Je hebt creatieve vrijheid en wordt aangemoedigd om niet-commerciële creatieve projecten uit te voeren.

De Design Marketing BA (Hons) -cursus biedt ook mogelijkheden om samen met je klasgenoten in het door studenten aangedreven creatieve bureau Studio KT1 aan live projecten te werken met creatieve bedrijven en instellingen.

Gedurende de cursus ontwikkel je ook de commerciële en organisatorische vaardigheden en het inzicht die nodig zijn om effectief te werken in de creatieve en culturele sector.

Redenen om voor Kingston te kiezen

  • Je exposeert je eigen werk in inspirerende creatieve ruimtes zowel op als buiten de campus.
  • Door lid te worden van ons creatieve bureau, StudioKT1.com, je doet ervaring op door te werken aan betaalde live briefings bij verschillende organisaties, zoals Kingston First en Veolia. Je pitcht en presenteert je ideeën aan verschillende merken, studio's en bureaus.
  • Thinking Through Making is het ethos van Kingston School of Art. Je kunt experimenteren en leren in onze 3D-workshops van wereldklasse, digitale medialabs en film-, fotografie- en printfaciliteiten.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Voorzieningen

Over de school

Vragen