Keystone logo
Kingston University BEng in Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek - Ruimtetechnologie
Kingston University

BEng in Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek - Ruimtetechnologie

London, Verenigd Koninkrijk

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9.250 / per year *

Op de campus

* Britse studenten: £ 9.250 per jaar | internationaal: £ 15.800 voor het eerste jaar

Invoering

Waarom voor deze cursus kiezen?

Lucht- en ruimtevaarttechniek bij Kingston heeft een innovatief curriculum, uitstekende banden met de industrie en geavanceerde faciliteiten. Kingston is de perfecte plek om aerodynamica, voortstuwing, constructies, dynamiek en materialen te bestuderen.

Je brengt de theorie rechtstreeks in de praktijk, past wat je leert toe op de problemen van ruimtevaartontwerp en neemt deel aan een groepsontwerpproject.

Redenen om te kiezen Kingston University

  • Zowel de MEng- als de BEng (Hons)-graad is geaccrediteerd door de Royal Aeronautical Society (RAeS).
  • In jaar 4 van de MEng-graad ga je door met het verdiepen en verbreden van je expertise en voer je een groot groepsontwerpproject uit. Een gespecialiseerde Space Mission Analysis and Design-module behandelt het ontwerp, de kosten, de logistieke en operationele implicaties van ruimtemissies.
  • Faciliteiten omvatten een Lear Jet, de cockpit van een 747, een vluchtsimulator, een satellietgrondstation, een raketlaboratorium en windtunnels met open en gesloten kanalen.

accreditatie

De Aerospace Engineering MEng-cursus is geaccrediteerd door de Royal Aeronautical Society voor deelname aan 2018 en voldoet volledig aan de academische vereisten voor registratie van Chartered Engineer (CEng) en Incorporated Engineer (IEng).

De Aerospace Engineering BEng (Hons) -cursus is geaccrediteerd door de Royal Aeronautical Society voor deelname aan 2018 en voldoet gedeeltelijk aan de academische vereisten voor Chartered Engineer (CEng) -registratie en volledig aan Incorporated Engineer (IEng) -registratie.

Deze graad is geaccrediteerd door de Royal Aeronautical Society onder een licentie van de Britse toezichthouder, de Engineering Council. Accreditatie is een teken van zekerheid dat het diploma voldoet aan de normen die zijn vastgesteld door de Engineering Council in de UK Standard for Professional Engineering Competence (UK-SPEC). Een geaccrediteerd diploma geeft je een deel of alle onderliggende kennis, inzicht en vaardigheden voor uiteindelijke registratie als Incorporated (IEng) of Chartered Engineer (CEng). Sommige werkgevers rekruteren bij voorkeur uit geaccrediteerde diploma's en een geaccrediteerd diploma wordt waarschijnlijk erkend door andere landen die internationale akkoorden hebben ondertekend.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Voorzieningen

Over de school

Vragen