Keystone logo
Kingston University BSc in Consultancy op het gebied van kwantiteitsmetingen
Kingston University

BSc in Consultancy op het gebied van kwantiteitsmetingen

Kingston upon Thames, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9.250 / per year *

Op de campus

* Britse studenten: £ 9.250 per jaar | internationaal: £ 15.800 voor het eerste jaar

Invoering

Waarom voor deze cursus kiezen?

Als u een carrière als kwantiteitsmeter overweegt, biedt dit geaccrediteerde diploma u de eerste stap. Het weerspiegelt de technische, economische, juridische en bestuurlijke expertise die in deze branche vereist is.

Je krijgt een zakelijk perspectief en inzicht in de bouwsector en haar relatie tot de adviesmarkt. Je studeert af met een gedegen kennis van het bouw- en ontwikkelingsproces en een scala aan financiële en projectmanagementtechnieken.

Via een onafhankelijk onderzoeksproject krijg je de kans om een onderwerp naar keuze grondig te bestuderen.

Kingston University stond op de gedeelde vierde plaats in het Verenigd Koninkrijk voor afgestudeerde vooruitzichten voor Building (Complete University Guide 2022).

Redenen om te kiezen Kingston University

  • De cursus is geaccrediteerd door de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) en wacht op accreditatie door het Chartered Institute of Building (CIOB).
  • We zijn actief betrokken bij de Assessment of Professional Competence (APC) en kunnen u helpen bij het kwalificeren als register-expert.
  • Door onze sterke banden met de industrie heb je de mogelijkheid om buitenlandse excursies te maken en aan echte projecten te werken. Je kunt kiezen voor een stage van een jaar, waarmee je ervaring van onschatbare waarde op je cv zet en je carrière een vliegende start geeft.

Professionele accreditatie

Deze cursus is geaccrediteerd door de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) en wacht op accreditatie door de Chartered Institution of Building (CIOB).

Beëdigd landmeter worden

De meest populaire routes zijn:

  • een diploma behalen dat is geaccrediteerd door de RICS, zoals dit diploma op Kingston University ; en toen
  • met succes een gestructureerde training doorlopen, die eindigt in een beoordeling van uw bekwaamheid om te oefenen (Assessment of Professional Competence (APC)).

We zijn actief betrokken bij APC, inclusief voorbereidingscursussen, en verschillende medewerkers zijn RICS-assessor. Dit betekent dat Kingston University u kan helpen vanaf het begin van uw bachelordiploma tot en met uw registratie als registeronderzoeker.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Voorzieningen

Over de school

Vragen