Keystone logo
Kingston University MEng/BEng in Werktuigbouwkunde - Automobieltechniek
Kingston University

MEng/BEng in Werktuigbouwkunde - Automobieltechniek

London, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9.250 / per year *

Op de campus

* Britse studenten: £ 9.250 per jaar | internationaal: £ 15.800 voor het eerste jaar

Invoering

Waarom voor deze cursus kiezen?

Werktuigbouwkundig ingenieurs zijn betrokken bij het ontwerp en de fabricage van producten en systemen die ons allemaal aangaan, met expertise die relevant is voor veel organisaties. Je leert algemene werktuigbouwkunde en krijgt veelgevraagde simulatievaardigheden en inzicht in bedrijfs- en projectmanagement. Specialistische onderwerpen zijn toegepaste mechanica, vloeistofmechanica, thermodynamica en elektronica.

De Automotive Pathway richt zich op het ontwerpen, testen en ontwikkelen van voertuigen en/of componenten, van concept tot productie. Ze omvatten ook het verbeteren van voertuigen als reactie op feedback van klanten.

De MEng-cursus heeft een extra jaar, voor een diepere studie van gebieden zoals computerondersteund ontwerpen en wiskunde.

Redenen om te kiezen Kingston University

  • Je krijgt een zeer sterke theoretische achtergrond en uitstekende hands-on vaardigheden terwijl je gebruik maakt van state-of-the-art apparatuur.
  • Je ontwerpt, test en ontwikkelt voertuigen van concept tot productie.
  • De MEng voldoet volledig aan de illustrerende academische benchmarkvereisten voor registratie als Chartered Engineer (CEng). De BEng (Hons) voldoet gedeeltelijk aan deze eisen.
  • De BEng (Hons) voldoet ook aan de illustrerende academische benchmarkvereisten voor registratie als Incorporated Engineer (IEng).
  • Kingston biedt de nieuwste technologie en industriestandaard apparatuur, zoals een 3D-ontwerpstudio, een werktuigbouwkundige werkplaats en autotestfaciliteiten.

accreditatie

De MEng voldoet volledig aan de illustrerende academische benchmarkvereisten voor registratie als Chartered Engineer (CEng).

De BEng (Hons) zal gedeeltelijk voldoen aan de illustrerende academische benchmarkvereisten voor registratie als Chartered Engineer. Studenten moeten een goedgekeurd formaat van verder leren voltooien in overeenstemming met de vereisten van UK-SPEC.

De BEng (Hons) voldoet ook automatisch aan de academische benchmarkvereisten voor registratie als Incorporated Engineer (IEng).

Accreditatie is een teken van zekerheid dat het diploma voldoet aan de normen die zijn vastgesteld door de Engineering Council in de UK Standard for Professional Engineering Competence (UK-SPEC). Sommige werkgevers rekruteren bij voorkeur uit geaccrediteerde diploma's en een geaccrediteerd diploma wordt waarschijnlijk erkend door andere landen die internationale akkoorden hebben ondertekend.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Voorzieningen

Over de school

Vragen