Keystone logo
Korea Polytechnic University

Korea Polytechnic University

Korea Polytechnic University

Invoering

Een toonaangevende universiteit die een slim ecosysteem voor de maakindustrie promoot De Korea Polytechnic University , strategisch gelegen in de Siheung en Ansan Smart Hub, is gespecialiseerd in samenwerking tussen de industrie en de universiteit, gemodelleerd naar geavanceerde industriële clusters in het buitenland. KPU is nog steeds een jonge universiteit, maar de instelling heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de nationale industrieën door meer professionals in engineering op te leiden dan alle andere. Door een aangepast curriculum te implementeren dat de behoeften van de industrie weerspiegelt, heeft KPU een campuscultuur gecultiveerd waarin de industrie en de universiteit naast elkaar bestaan door elkaar te omarmen.

Bovendien heeft KPU als toonaangevende universiteit die het partnerbedrijfssysteem heeft geïnitieerd en verspreid, het grootste netwerk van bedrijven in het land met ongeveer 4.200 bedrijven als partners. KPU was ook de eerste die het Engineering House-systeem uitvoerde, waarin niet-gegradueerde studenten de mogelijkheid hebben om met faculteitsleden samen te werken in hun R&D-projecten met bedrijven, een innovatieve benadering van technisch onderwijs. Vanaf de eerste afstudeerklas van 2002 tot nu hebben de inspanningen van KPU haar plaats als een topinstelling voor loopbaanontwikkeling veiliggesteld en de mentaliteit van de industrie is een voorbeeld geworden voor veel universiteiten in Korea en in het buitenland.

Verder heeft KPU tal van grote overheidssubsidies ontvangen: het Society-oriented Leaders in Industry-University Cooperation Initiative (LINC+) van het Ministerie van Onderwijs, de Training for Smart Manufacturing Industry engineers van het Ministerie van Handel, Industrie en Energie, en de Eerste en voorlopige pakketproject van het ministerie van Werkgelegenheid en Arbeid. De school ontving ook uitstekende cijfers in universitaire evaluaties uitgevoerd door Koreaanse grote media, wat haar sterke punten voor de natie bewijst.

Het wereldwijde industrieparadigma verandert snel met de Vierde Industriële Revolutie en de toenemende gerelateerde technologieën van kunstmatige intelligentie, IoT, 3D-printtechnologie en dergelijke. Als reactie daarop wil KPU het bestaande samenwerkingsnetwerk tussen de industrie en de universiteit van de universiteit upgraden door de bedrijven in Siheung en Ansan Smart Hub te ondersteunen bij het innoveren van hun technologieën en om slim te worden. Korea Polytechnic University zal voortdurend vooruitgaan om de uitdaging aan te gaan om een leider te worden om een slim ecosysteem voor de maakindustrie te promoten en om talenten voor de toekomst te cultiveren.

Locaties

  • Dongdaemun-gu

    Dongdaemun-gu, Zuid-Korea

    Opleidingen

    Vragen