Keystone logo
Karaganda State Technical University

Karaganda State Technical University

Karaganda State Technical University

Invoering

De oprichting van het Mijninstituut was niet alleen een belangrijke gebeurtenis voor Karaganda, maar ook voor Centraal Kazachstan.

De Karaganda Technische Universiteit is een van de toonaangevende technische hogescholen in Kazachstan. Tegenwoordig heeft de universiteit negen faculteiten - mijnbouwfaculteit, werktuigbouwkunde, weg- en transportfaculteit, faculteit architectuur en civiele techniek, faculteit computertechnologie en systeemtechniek, faculteit technische economie en management, faculteit telecommunicatie, energietechniek , en automatisering, Militair-Technische Faculteit, Faculteit voor correspondentie en afstandsonderwijs; 6 ondersteunende afdelingen - Academisch-methodologische afdeling, afdeling Wetenschap, afdeling Strategische ontwikkeling, afdeling Innerlijke ontwikkeling, Afdeling Innovatie en Ondernemerschap, Afdeling Jeugdbeleid; 34 stoelen en andere ondersteunende en begeleidende diensten. De universiteit leidt specialisten op in meer dan 46 specialismen.

De universiteit is actief betrokken bij de Europese programma's Tempus, Erasmus Mundus, Erasmus + en het internationale project Synergy in samenwerking met Duitsland en Oostenrijk, is de belangrijkste instelling in milieu- en energieprogramma's van de University of Shanghai Cooperation Organization.

Locaties

  • Karagandy

    Mira Boulevard,56, 100000, Karagandy

    Vragen