Keystone logo
© TESS
L’école de Condé

L’école de Condé

L’école de Condé

Invoering

De École de Condé is de benchmark voor hoger onderwijs op het gebied van design, illustratie, fotografie, animatiefilms en erfgoedrestauratie. De cursussen zijn geregistreerd bij de National Directory of Professional Certifications (RNCP) niveau 6 en 7.

Train je om ontwerpers en beeldprofessionals van hoog niveau te worden, in staat om te anticiperen op diepgaande maatschappelijke veranderingen, om je in te zetten voor de transformatie van de wereld, de digitale revolutie en grote ecologische kwesties. Creatie en ontwerp zijn krachtige hefbomen voor het uitvinden van een beslist nieuwe wereld.

Elke campus is een plaats van leven, die collectieve intelligentie beoefent en de geest van initiatief aanmoedigt. Bij ons kunt u uw ervaring cultiveren en delen. Respect en toewijding van ieder in zijn passie, met vertrouwen, zijn essentieel.

De school beoefent een inventieve, open, welwillende en veeleisende pedagogiek, in een cultuur die zichzelf overtreft. Het wil een plaats zijn waar academische en creatieve uitmuntendheid samenkomen en zich aanpassen aan concrete situaties.

Ze maken deel uit van de vier ontwerpgebieden: grafisch ontwerp, architectuur, interieur, product, mode, op het gebied van digitale creatie UX UI, de foto van de illustratie en strips, de animatie en de restauratie van erfgoed.

Samenwerkingen tussen de studenten van deze verschillende cursussen worden georganiseerd en aangemoedigd, zodat iedereen hun complementariteit kan ervaren.

Met onze trainingscursussen kunt u uw cursus ontdekken en opbouwen tijdens uw studie. U kunt uw professionele netwerk opbouwen, wat uw integratie in de arbeidswereld zal vergemakkelijken!

Of het nu gaat om partnerschappen, stages of de organisatie van meerdere zakelijke fora, we staan altijd in nauw contact met de professionele wereld.

Het netwerk van zeven campussen in Frankrijk: Parijs, Lyon, Bordeaux, Nice, Nancy, Marseille en Toulouse, twee campussen in Italië met de IAAD: Turijn, Bologna, en twee campussen in Spanje Barcelona, Madrid stimuleert mobiliteit en opent voor internationale: Erasmus programma, internationale stages en workshops ...

Locaties

  • Bordeaux

    Rue de la Benauge,59, 33100, Bordeaux

    Vragen