Keystone logo
Lackawanna College MENSELIJKE DIENSTEN
Lackawanna College

MENSELIJKE DIENSTEN

Scranton, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

In onze samenleving hebben veel mensen aanvullende hulp en bekwame professionals nodig voor diensten die de kwaliteit van hun leven kunnen verbeteren. Als je je inzet om anderen te helpen en je gemeenschap te verbeteren, kan studeren voor een bachelordiploma in menselijke dienstverlening het beste studiegebied zijn. Tijdens deze vierjarige Bachelor of Science-opleiding leren studenten hoe ze zorg kunnen dragen voor en diensten kunnen verlenen aan kwetsbare groepen.

Er zijn maar weinig dingen die zo lonend zijn als je carrière wijden aan het verbeteren van het leven van de mensen om je heen. Lackawanna College geeft studenten de mogelijkheid om een bachelordiploma in menselijke dienstverlening te behalen om degenen te helpen die dit het meest nodig hebben. We begeleiden en leiden studenten op om hen de kennis en middelen te geven die ze nodig hebben om na hun afstuderen positieve veranderingen in de gemeenschap aan te brengen.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen